Problem na glaviću

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
26041967
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 11:21 pm

Problem na glaviću

Post od 26041967 »

Imam jedan mali problem koji me muči već dva meseca . Odmah na početku da dodam da sam bio i kod urologa i kod ovog za polne bolesti . Oboje mi daju neke masti a meni se čini da se problem samo malo zaleči pa se ponovo vreti .

Ali da objasnim u čemu je problem , posle jednog malo žeščeg odnosa sa suprugom pojavio mi se mali podliv na glaviću penisa , veličine zrna pirinča . To se povuklo za jedno par dana ali se ponovilo posle nedelju dana isto posle odnosa . Sada je bilo malo veće , otišao sdam kod doktora (Urologa ) ovaj me poslao kod drugog (Za polne bolesti) Doktorka ljubazna pregledala me , postavila par pitanja , prepisala Hepathrombin i konstatovala nije ništa strašno .
Vraga nije ništa strašno , od masti mi se oljuštio ceo glavić , pojavila se mlada kožica koja je vremenom zarasla i pokrila sve osim dela oko izlaza uretera . Ja se opet pokupim kod doce on kaže dobro je ajte mažite par dana sa Kansten kremom i posle sa hidrociklinom dok se sve to ne zaleči (čitaj dok nedobije kožicu po celom glaviću ).

Sada sam došao opet u fazu kada fali kožica oko izlaza uretera poluprečnika 7 do 8 mm ali samo prema resici , gore je sve ok.Na kraju šta da radim da menjam doktora ili dajte savet ako je neko imao problem slični , koliko sam ja zaključio problem je izgleda u povredi koja sada teško zarasta , da dodam da nemam problema sa zarastanjem rana po telu čak mislim da je to ekspeditivno kod mene . Zdrav sam krvna slika i mokraća su mi stalno uredu na godišnjim sistemackim pregledima . Supruga je takođe radila testove i ona je zdrava .
Hitno trebam odgovor , već počinjem da se nerviram .
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: Problem na glaviću

Post od hunter »

Kad je god moja zena na meni i ja imam problem na glavicu iz cega proizilazi da je zena = problem.

Salu na stranu, mokraca je puna bakterija, pa je logicno da ti sporije zarasta. Promeni lekara!
26041967
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 11:21 pm

Post od 26041967 »

Ili labaratoriju ?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Definitivno, ja bi ti savetovao da odes preko puta Htl Jugoslavija ima onaj matori prdonja prof Ivan Knajter, on dobro dijagnosticira i leci. Taj ti je meni prijatelj i vrsan je lekar, ali posto smo kucni prijatelji ja ne idem kod njega, jer je malo izlapeo i u svadji je sa Hipokratom, pa se izlupeta pred mojom zenom...
srdjan 90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 10:50 pm

Post od srdjan 90 »

Druze najbolje je kada imas odnos stavi kodom bar kondom nije skup i zavrsena prica...
Tu si bar siguran!!!!
Odgovori