Ne znam zasto, ali lice mi uvek deluje kao da se nisam naspavao
Kozmeticki tretmani
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Kozmeticki tretmani
Da li neko moze da preporuci neke dobre tretmane za lice, za vracanja zivosti i skidanje onih crvenih ili tamnijih flekica sa lica od bubuljica?
-
fic1984hr
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam iz kojeg grada dolazis i kakva je situacija kod vas u SCG.
Kod nas u HR ima dosta tretmana za skidanje tih hiperpigmentacijskih mrlja "fleka".
Najbolji su tretmani glikolnom kiselinom i mikrodermoabrazija.
Cijene variraju od salona do salona i ovisi u kojem gradu je kozmeticki salon.
Normalno, ovisi i o kozmetici koja se koristi.
Kod nas na ovim prostorima Balkana su najzastupljeniji Afroditini proizvodi, koji su ujedno i najjeftiniji do onih najskupljih Muradovih.
Npr. ako je cijena tretmana u metropoli 55 eura, u gradu gdje ja zivim je 30 eura (za mikrodermoabraziju) a za glikolnu 22 eura a u mom gradu 10 eura. I da, da ne zaboravim...nekad ce kozmeticari uvaliti pricu da rade sa skupljim proizvodima da si podignu cijenu tretmana a na kraju rade sa najjeftinijima.
Za Afroditinu kozmetiku (profesionalnu) npr. mora biti dobro upucena osoba koja izvodi tretman jer moras biti stalno pod nadzorom dok npr. za Murad stalni nadzor i "strucna" osoba nisu potrebne.
Eto ukratko razlika izmedu ove dvije marke...
Ne mora znaciti da su u velikim gradovima (Zagreb, Beograd...) saloni i kozmeticari bolji nego u manjem gradu...sto je meni nazalost puno trebalo da to shvatim...osim toga i puno $$$.
Nisu svi jednako strucni i dobri za te tretmane, ali nema druge nego sam traziti ili slusati preporuke (koje i nisu uvijek realne i tocne)...
Kod nas u HR ima dosta tretmana za skidanje tih hiperpigmentacijskih mrlja "fleka".
Najbolji su tretmani glikolnom kiselinom i mikrodermoabrazija.
Cijene variraju od salona do salona i ovisi u kojem gradu je kozmeticki salon.
Normalno, ovisi i o kozmetici koja se koristi.
Kod nas na ovim prostorima Balkana su najzastupljeniji Afroditini proizvodi, koji su ujedno i najjeftiniji do onih najskupljih Muradovih.
Npr. ako je cijena tretmana u metropoli 55 eura, u gradu gdje ja zivim je 30 eura (za mikrodermoabraziju) a za glikolnu 22 eura a u mom gradu 10 eura. I da, da ne zaboravim...nekad ce kozmeticari uvaliti pricu da rade sa skupljim proizvodima da si podignu cijenu tretmana a na kraju rade sa najjeftinijima.
Za Afroditinu kozmetiku (profesionalnu) npr. mora biti dobro upucena osoba koja izvodi tretman jer moras biti stalno pod nadzorom dok npr. za Murad stalni nadzor i "strucna" osoba nisu potrebne.
Eto ukratko razlika izmedu ove dvije marke...
Ne mora znaciti da su u velikim gradovima (Zagreb, Beograd...) saloni i kozmeticari bolji nego u manjem gradu...sto je meni nazalost puno trebalo da to shvatim...osim toga i puno $$$.
Nisu svi jednako strucni i dobri za te tretmane, ali nema druge nego sam traziti ili slusati preporuke (koje i nisu uvijek realne i tocne)...
ja sam probala tretmane mikrodermoabrazije i stvarno su super. jedina mana je cena jednog tretmana a ona je 50 eura. Ja sam bila na oko 6 tretmana do sada i vide se veliki razultati ali bi meni trebalo bar duplo a to je onda veoma skupo. ko može sebi da priušti nek slobodno proba jer je super stvar. evo klinike gde sam ja išla. http://www.innovaesthetic.com/
-
sacramento
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
-
sacramento
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm