Cudan uput za analizu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 2:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cudan uput za analizu
E owako narode. Zovem se Mile, imam 19 godina, radim kao konobar 4 godine. Imam problema sa erekcijom. Ne mogu da ostvarim seksualni odnos sa devojkom. Koristim ponekad Levitru jer samo sa njom uspevam. Taj problem imam 4 godine manje vise i tek sam se pre par meseci odlucio da potrazim sttrucnu pomoc. I tako ja sa opste praxe odem na urologiju, jedan doktor mi ustanovi Varicocelu i kaze da je drugi stepen, a kako sam ja citao na internetu posto je moj problem vidljiv i samim pogledom ja imam treci stepen. Tokom osnogne skole mnogi decaci su nalazili zabavu da ostale u prolazu udaraju rukom po testisima. Debilima je zanimljivo kako se neko preznojava od bolova i ne moze da dise. Tukao sam se zbog toga, ali ne vredi, ne mogu sam na trojicu. Pored toga prepise mi da pijem Cefagil homeopatski lek za seksualnu nemoc. Kutija ima 100 tableta (nmg da se setim od koliko su miligrama). Rekao mi da pijem po 4 dnevno i ja sam to pio na 6 sati: 00, 06, 12, 18, 24h. Tako sam popio tableta pa sam tek onda procitao uputstvo i video da sme da se pije u akutnim slucajevima na svaki sat vremena, najvise 12 dnevno. Od tih lekova, rekcija mi je bila jos slabija i jos sam je teze postizao. Onda ja to na svoju ruku krenem drugo pakovanje da pijem na svaka 2 sata u toku dana i jednu u 06h (tad ustajem da idem na posao). I dalje ja vidim da nema poboljsanja... Onda sam odlucio da prestanem da pijem jer sam pio 2 meseca i nista se nije promenilo. Da se vratimo na pocetak. Prepisan mi je taj lek, upucen sam kod drugog specijaliste (starijeg i iskusnijeg) i rekao mi da izvadim neke analize. Odem ja kod drugog i on mi kaze da vadim neke analize.
Vadio sam u prvom analiziranju:
Konstituent Vrednost
S-glukoza 5.0
S-urea 5.2
S-Kreatinin 92
S-Bilirubin-ukupan 17
P-Fibrinogen 3.345
S-Trigliceridi 0.78
S-ALT (GPT) 12
S-AST (GOT) 22
Epitelne celije: malo
Leukociti: 3-4
Bakterije: Dosta
Sluz: Dosta
Po pregledu krvi sam gledao referentne vrednosti i koliko sam shvatio sve mi je u sredini. A kod urina vec i nije sve sjajno. Ali on kaze: Opusti se ti, Ovo je sve sasvim u redu. OK idemo dalje.
Druge analize
Mikroanaliticka analiza - pregled krvi
S-FSH 4.03 A to na papiru stoji u delu TRUDNOCA i Van drudnoce (trudan sam???)
S-Prolaktin 114.75
S-Testosteron 17.94
Takodje mi je napisao da uradim LH (a to nznm sta je) i rekao mi da to radim provatno u njegovoj klinici. Ja odem na Net da vidim sta je to, u rezultatima pretrage keywords: Ovulacija, menstrualni cirkus, estrogeni, trudnoca i ostalo.
NISAM TRUDAN I NISAM ZENSKO ALI CU SE PORODITI!
Jel on meni pokusava da izvuce pare i pa me zato salje kod njega privatno?
Zasto govori sve je u redu sa analizama?
Zasto mi govori da je Varicocela drugi stepen, kad da mi je leva strana testisa daleko veca od desne?
Zasto me odvracuje od hirurskog zahvata na koji samovoljno pristajem?
btw, kao konobar znam da ko je pijan, pogotovu ako se bas oseca na Vinjak i isterava pacijente i mozes da ga cujes na drugom kraju bolnicog parka...
Izvinite sto sam ja ovako opustio prste, ali pisem vam iz ocaja, tuge i besa. Imam devojku 2 godine i stvarno je mucno gledati je kako tokom poljupca ustane da proveri poruke na mailu. Znam da to radi da mi ne bi pokazala da je "nalozena" a ona to radi jer zna da bih se osecao jadno i bezvredno... Pomozite mi pls, jedinu podrsku imam od nje, roditelji ne znaju, ne zelim da ih brinem, imaju svoje probleme a secam se da cale pre nije mogao da ima decu. nznm u cemu je bio njegov problem.
Hvala u napred
Konstituent Vrednost
S-glukoza 5.0
S-urea 5.2
S-Kreatinin 92
S-Bilirubin-ukupan 17
P-Fibrinogen 3.345
S-Trigliceridi 0.78
S-ALT (GPT) 12
S-AST (GOT) 22
Po pregledu krvi sam gledao referentne vrednosti i koliko sam shvatio sve mi je u sredini. A kod urina vec i nije sve sjajno. Ali on kaze: Opusti se ti, Ovo je sve sasvim u redu. OK idemo dalje.
Druge analize
S-Prolaktin 114.75
S-Testosteron 17.94
Takodje mi je napisao da uradim LH (a to nznm sta je) i rekao mi da to radim provatno u njegovoj klinici. Ja odem na Net da vidim sta je to, u rezultatima pretrage keywords: Ovulacija, menstrualni cirkus, estrogeni, trudnoca i ostalo.
Zasto mi govori da je Varicocela drugi stepen, kad da mi je leva strana testisa daleko veca od desne?
btw, kao konobar znam da ko je pijan, pogotovu ako se bas oseca na Vinjak i isterava pacijente i mozes da ga cujes na drugom kraju bolnicog parka...
Izvinite sto sam ja ovako opustio prste, ali pisem vam iz ocaja, tuge i besa. Imam devojku 2 godine i stvarno je mucno gledati je kako tokom poljupca ustane da proveri poruke na mailu. Znam da to radi da mi ne bi pokazala da je "nalozena" a ona to radi jer zna da bih se osecao jadno i bezvredno... Pomozite mi pls, jedinu podrsku imam od nje, roditelji ne znaju, ne zelim da ih brinem, imaju svoje probleme a secam se da cale pre nije mogao da ima decu. nznm u cemu je bio njegov problem.
Hvala u napred
Re: Cudan uput za analizu
dusa_koja_ostaje napisao:E owako narode. Zovem se Mile, imam 19 godina, radim kao konobar 4 godine. Imam problema sa erekcijom. Ne mogu da ostvarim seksualni odnos sa devojkom. Koristim ponekad Levitru jer samo sa njom uspevam. Taj problem imam 4 godine manje vise i tek sam se pre par meseci odlucio da potrazim sttrucnu pomoc. I tako ja sa opste praxe odem na urologiju, jedan doktor mi ustanovi Varicocelu i kaze da je drugi stepen, a kako sam ja citao na internetu posto je moj problem vidljiv i samim pogledom ja imam treci stepen. Tokom osnogne skole mnogi decaci su nalazili zabavu da ostale u prolazu udaraju rukom po testisima. Debilima je zanimljivo kako se neko preznojava od bolova i ne moze da dise. Tukao sam se zbog toga, ali ne vredi, ne mogu sam na trojicu. Pored toga prepise mi da pijem Cefagil homeopatski lek za seksualnu nemoc. Kutija ima 100 tableta (nmg da se setim od koliko su miligrama). Rekao mi da pijem po 4 dnevno i ja sam to pio na 6 sati: 00, 06, 12, 18, 24h. Tako sam popio tableta pa sam tek onda procitao uputstvo i video da sme da se pije u akutnim slucajevima na svaki sat vremena, najvise 12 dnevno. Od tih lekova, rekcija mi je bila jos slabija i jos sam je teze postizao. Onda ja to na svoju ruku krenem drugo pakovanje da pijem na svaka 2 sata u toku dana i jednu u 06h (tad ustajem da idem na posao). I dalje ja vidim da nema poboljsanja... Onda sam odlucio da prestanem da pijem jer sam pio 2 meseca i nista se nije promenilo. Da se vratimo na pocetak. Prepisan mi je taj lek, upucen sam kod drugog specijaliste (starijeg i iskusnijeg) i rekao mi da izvadim neke analize. Odem ja kod drugog i on mi kaze da vadim neke analize.
Konstituent Vrednost
S-glukoza 5.0
S-urea 5.2
S-Kreatinin 92
S-Bilirubin-ukupan 17
P-Fibrinogen 3.345
S-Trigliceridi 0.78
S-ALT (GPT) 12
S-AST (GOT) 22
Druge analize
S-Prolaktin 114.75
S-Testosteron 17.94
Hvala u napred
Vidish da imash nizak nivo testosterona,to je izgleda tvoj najveci problem uz sve ostale koji utiche na erekciju..
http://www.mens-hormonal-health.com/nor ... evels.html
http://www.mens-hormonal-health.com/sym ... erone.html
Narucite tablete za potenciju > www.ciplapharmacy.com <
-
- Stalni član
E hvala ti brate Lazare, dao si mi razlog da naprawim pokolj! Od Uprave sto dozvoljava da rade idioti do idiota koji radi. Kako bih mogao da povecam njihov nivo znas li?
Nisam previshe struchan za ovo..Najbolje da odgovori neko ko zna vishe oko ovoga, moderator mozda..Srecno. Chujemo se.
poz
poz
Ja nisam uopste strucan, ali sada sam nasao da taj LH(Luteinizirajući hormon) kod muskarca stimulise proizvodnju testosterona.... tako da verovatno zato te salje da radis taj test, ako ne gresim.
-
- Stalni član
ne kazhem ja da on ne zna shta radi. Da ne zna, ne bi bio na tom mestu (bar se nadamo). Ali chudno mi je malo: to se ne radi u bolnitzi nego priwatno. Dao mi swoj broj mobilnog, objasnio mi gde je njegowa priwatna klinika i naglasio da je najbolje da dodjem kod njega jer je on upoznat sa mojim problemom. Tzimam se da li tip samo hotje da mi izwuche pare ili je stwarno to potrebno.
postoje analize koje se ne rade u bolnici vec ih samo privatne laboratorije rade (e sad ne znam da li i to tvoje spada tu,kazem samo da postoje).da li postoji sansa da promenis urologa??
-
- Stalni član
Postoji, ali i za ovog su rekli da je najbolji od dostupnih ovde. Shta mislite, da pochnem da pijem neshto za podizanje niwoa testosterona? Werujem da bi to mogao neki sportski preparat da odradi
-
- Stalni član
Qpitju, da probam. Hwala za link
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ne budite ludi da kupujete slichne preparate bez saveta lekara!
Pobogu!
Ako ste nezadovoljni svojim lekarom, promenite urologa, ne lechite se preko interneta!
Mlad ste chovek, ponashajte se odgovorno prema svom telu i zivotu!
Pobogu!
Ako ste nezadovoljni svojim lekarom, promenite urologa, ne lechite se preko interneta!
Mlad ste chovek, ponashajte se odgovorno prema svom telu i zivotu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Citat: "Tribulus Terrestris je biljka koja se medicinski koristi zbog svojeg delovanja na muškost. Studije pokazuju povećanje nivoa testosterona za preko 30% za vreme uzimanja ove biljke. Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona povećanjem nivoa lutenizirajućeg hormona (LH). LH signalizira hipofizi da prirodno izlučuje više testosterona. Tribulus Terrestris je prirodna biljna zamjena za sintetičke anabolne hormone. Povećani nivo testosterona pomaže u sintezi proteina i pozitivni balans azota. Korist za sportaše se ogleda u rastu mišićnih stanica i povećanoj snazi kao i u bržem oporavku.
Saw Palmetto pomaže porast prostate i povećava nivo enzima 5-alfa-reduktaze, koji pretvara testosteron u dihidrotestosteron (DHT)."
Znachi moze da kupi,na biljnoj bazi je, nije nishta strashno,moze samo da pomogne..
Saw Palmetto pomaže porast prostate i povećava nivo enzima 5-alfa-reduktaze, koji pretvara testosteron u dihidrotestosteron (DHT)."
Znachi moze da kupi,na biljnoj bazi je, nije nishta strashno,moze samo da pomogne..
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Nekim ljudima ne vredi govoriti pametne stvari, definitivno!
Sreca samo pa svako moze da radi ono shto hoce od svog zivota, a posle kada se posledic epokazu onda je ceo svet kriv...
Sreca samo pa svako moze da radi ono shto hoce od svog zivota, a posle kada se posledic epokazu onda je ceo svet kriv...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
pa ti mozes da kupis 10 razlicitih stvari,za koje ti 10 nas kaze da su dobre.i tako u nedogled.
bolje radi te analize koje ti je lekar rekao.ako mu ne verujes potrazi misljenje jos jednog lekara.
bolje radi te analize koje ti je lekar rekao.ako mu ne verujes potrazi misljenje jos jednog lekara.
-
- Stalni član
Swi ste wi u prawu.
Lazare, ima logike u tome shto ti kazhesh. Bilja baza, slobodna prodaja. ne mozhe toliko da odmogne
Tamaraft, ne kriwim ja nikoga, i nikoga netju kriwiti. Moj problem, moja nesretja. Ako neko mozhe da pomogne ili treba da mi pomogne, cool. Saweti su saweti, swako owde daje swoj najbolji. Ne werujem da bi mi neko rekao da uzmem neshto shto tje me zeznuti josh wishe. Istina, treba prwo ispitati to, jer ni owaj problem, ni owe tablete nisu za zezanje.
Bevana, uzeo bih 200 stwari i dao 200 puta wishe i josh chastio za konachno reshenje owog problema. Ako nishta ne poqshawam, nishta netju uspeti. Internet nije bolnitza, ali ljudi su u bolnitzi kao i na internetu. Owde mozhda ima neko ko se sprema da postane urolog pa ima neko znanje zasnowano na pretziznim chinjenitzama i utwrdjenom gradiwu. Ko zna, mozhda swe shto su me sawetowali na netu, mozhta bash swe to isto ponowi i moj urolog.
Ewo, was troje sa 3 saweta, ja na swaki sawet dam odgowor koji ponishtawa sawet, ali ujedno ga i podrzhawa. U pat pozitziji sam narode, ne mogu ni lewo ni desno a hotju da idem napred gde nema puta... Nznm shta da mislim, sqpljam sawete owde, radim shta mi urolog kazhe jer drugo i ne mogu...
Lazare, ima logike u tome shto ti kazhesh. Bilja baza, slobodna prodaja. ne mozhe toliko da odmogne
Tamaraft, ne kriwim ja nikoga, i nikoga netju kriwiti. Moj problem, moja nesretja. Ako neko mozhe da pomogne ili treba da mi pomogne, cool. Saweti su saweti, swako owde daje swoj najbolji. Ne werujem da bi mi neko rekao da uzmem neshto shto tje me zeznuti josh wishe. Istina, treba prwo ispitati to, jer ni owaj problem, ni owe tablete nisu za zezanje.
Bevana, uzeo bih 200 stwari i dao 200 puta wishe i josh chastio za konachno reshenje owog problema. Ako nishta ne poqshawam, nishta netju uspeti. Internet nije bolnitza, ali ljudi su u bolnitzi kao i na internetu. Owde mozhda ima neko ko se sprema da postane urolog pa ima neko znanje zasnowano na pretziznim chinjenitzama i utwrdjenom gradiwu. Ko zna, mozhda swe shto su me sawetowali na netu, mozhta bash swe to isto ponowi i moj urolog.
Ewo, was troje sa 3 saweta, ja na swaki sawet dam odgowor koji ponishtawa sawet, ali ujedno ga i podrzhawa. U pat pozitziji sam narode, ne mogu ni lewo ni desno a hotju da idem napred gde nema puta... Nznm shta da mislim, sqpljam sawete owde, radim shta mi urolog kazhe jer drugo i ne mogu...