za dermatologa ili za svakog ko ima probleme sa bubuljicama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
united
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2009 4:13 pm

za dermatologa ili za svakog ko ima probleme sa bubuljicama

Post od united »

E ovako koristio sam akne stop gel i jos jednu kremu ali posto to nije pomoglo dermatolog mi je preporucio drugu jacu,mora da se skine u roku od 2 minuta ide na lice a skida se mlakom vodom mislim da pocinje na d ..ako je neko bio u slicnoj situaciji ako moze da mi pomogne i kaze kako se zove posto sam izgubio uput a to mi je pomoglo.Inace jel se preporucuje za bubuljice na ledjima ako ne ima te li predlog za bubuljice na ledjima?
Maki_Milica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 12:33 am

Re: za dermatologa ili za svakog ko ima probleme sa bubuljicama

Post od Maki_Milica »

E i ja sam cula za akne stop gel,kaze drugarica da je ok..prosle joj one velike,ispod brade..ja za ledja koristim sebamed sapun,kaze mi doktorka da je ok za velike regije(ledja,dekolte).Ja sam koristila aknefug wash za lice,nestao mi pa sad sam uzela jos jedan sebamed za lice i super je..
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

@united

verovatno se radi o Aknefug Oxidwash suspenziji koja se nekad zvala Dercome Clear. aktivna komponenta je benzoil peroksid i mozesh ga koristiti i na ledjima.
united
Novi član
Novi član

Post od united »

da mislim da se tako zvalo i jel njega moras da skidas posle 2 minuta i koliko kosta Aknefug Oxidwash i taj sebamed sapun?
mimime
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 2:20 am

Post od mimime »

Maki_Milica napisao:E i ja sam cula za akne stop gel,kaze drugarica da je ok..prosle joj one velike,ispod brade..ja za ledja koristim sebamed sapun,kaze mi doktorka da je ok za velike regije(ledja,dekolte).Ja sam koristila aknefug wash za lice,nestao mi pa sad sam uzela jos jedan sebamed za lice i super je..
cc cucu cucuc cucu :))))
Maki_Milica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 12:33 am

Post od Maki_Milica »

united napisao:da mislim da se tako zvalo i jel njega moras da skidas posle 2 minuta i koliko kosta Aknefug Oxidwash i taj sebamed sapun?
Ja drzim oko 2 minuta..ako mi stoji duze,iritira mi se koza..zacrveni..nekako mi je bolji sebamed sapun,i za lice i za ledja..on ti je do 300 din(cena zavisi od apoteke do apoteke)a Aknefug Oxidwash je kostao 910 din. :D
united
Novi član
Novi član

Post od united »

Odgovori