Imam veliki problem sa bradavicom. Nalazi se na kaziprstu desne ruke, na jagodici tj. na otisku prsta. Velicine oko 4mm. Pre 2 godine sam bio primoran da je operisem laserom (uklonim) jer je to bio uslov za dobijanje americke vize. Ubrzo posle toga mi se povratila, za oko 3 meseca. Kako se nalazi na veoma nezgodnom mestu i svaki dan je pod nekim opeterecenjem koren je verovatno duboko. Sada sam se ponovo nasao u problemu jer mi je potreban otisak prsta za novu licnu kartu i pasos. Svaki savet mi je od koristi, da napomenem, tradicionalne metode sa smokvom, lukom, raznim kremama ne pomazu.
Da li neko ima neku ideju kako da se resim ovog problema?
Hvala...
Bradavica na kaziprstu, hitno
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bradavica na kaziprstu, hitno
Pa otidjite opet da uklonite laserski, znate kako to vec ide...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
To je veoma bolno, imao sam bukvalno rupu u prstu oko 3-4mm dubine, dok ne zaraste, skroz da se poravna proslo je vise od mesec dana. Interesuje me da li postoji neko resenje da se to trajno ukloni.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am
mozes je skinuti tecnim azotom tako je najjbolje ....ako ne imas maslacakov melem za bradavice pa pokusaj s njim ,,,,on je makne preko 80% slucajeva ali svr zavisi od bradavice...nadam se da sam ti pomogao....