Nesto nalik bubuljici

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Ludak93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 9:28 pm

Nesto nalik bubuljici

Post od Ludak93 »

Iznad zadnjice imam nesto slicno bubuljici iz koje stalno kao da izlazi gnoj i krv,ali ne puno,dovoljno da mi na majici i donjem veshu ostaju tamno crvene fleke.Nema beli vrh kao na bubuljici,crvene je boje i pomalo je hrapavo,zna da menja oblik ponekad i nekad se dosta smanji ali onda opet posle poveca,nervira me jako...Samo me malo boli kad sedim i ne smeta mi shto se toga tice,nerviraju me tamno crvene fleke po majici,kada uzmem toalet papir i dodirnem tu "bubuljicu" ma papiru ostane fleka krvi ali kao da je razredjena vodom,nije onako bas kao chista krv nego ima i gnoja.Nadam se da je bilo dovoljno detaljno :) hvala.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Nesto nalik bubuljici

Post od Dejanbg »

Hmmm po opisu lici na uraslu dlaku tako obavezno moras na pregled da se proveri da li je to.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Upravo na to lichi, obratite se hirurgu, da se to odkloni, imali smo bash pre nekoliko dana istu temu u Pitanja i odgovori!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ludak93
Novi član
Novi član

Post od Ludak93 »

tamaraft napisao:Upravo na to lichi, obratite se hirurgu, da se to odkloni, imali smo bash pre nekoliko dana istu temu u Pitanja i odgovori!
to samo hirurshki moze da se otkloni??? jel moram da placam nesto?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ako je to, da samo hirurski. Ako imas overenu knjizicu ne placa se nista. Za drugo ne znam...
Ludak93
Novi član
Novi član

Post od Ludak93 »

Dejanbg napisao:Ako je to, da samo hirurski. Ako imas overenu knjizicu ne placa se nista. Za drugo ne znam...
E samo jos jednu stvar molim te.U kojim sve to gradovima mogu da uradim? ja zivim u Indjiji i ovde u domu zdravlja ima Dermatolog ali neznam za hirurga,jel dovoljan dermatolog da mi to sredi? Nasao sam na drugim mestima na internetu da neki to sami leche:Sacekaju da se bubuljica osushi i onda je iscede pa valjda izvuku dlaku ili kako vec :P ali ja se necu toga drzati jer sam nasao da se moze i sepsa dobiti od toga pa bolje da se ne zezam. Izvinite sto smaram :)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

E ne znam stvarno ali znam da pocinjes pregledom kod svog doktora pa te on salje dalje gde treba :wink:
anonimnaizbg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm

Post od anonimnaizbg »

imala sam nesto slicno,mislili su da je cak i sinus pilonidalis,ali nije to ipak bilo na svu srecu...na kraju su mi na hirurgiji to proboli skaplelom i kada je ranica zarasla dali mi neku mast (zaboravila sam kako se zove,crno je kao katran) ,to je onda opet nesto izaslo i to je to...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Crna mast?
anonimnaizbg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm