Dete se vratilo u pelene

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Re: Dete se vratilo u pelene

Post od remi »

dolce-vita napisao:Remi,

Njaskuplje sto sam ja nasla je 1200 dinara, 4.A, inace kupujem po 1120, u jednoj apoteci.Vi verovatno koristite vec broj, npr .5 je skuplja.Ovde ima 68 komada, 72 komada pakovanje je skuplje.
6ticu. Cene su iste bez obzira na veličinu. Kesa je iste veličine /jambo/ a broj pelena se razlikuje u zavisnosti od veličine, tako da za nekih 54 kom plaćam skoro 1400 din. S vremena na vreme može da se naleti na pakovanje od 64 kom koje košta nešto preko 1600 din. Zbog toga pitam.
Ispade da nas deru nepunih 100km od prestonice.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ja sam pricala o ovim pelenama iz DM/a koje su inace Babydream a ne Babylove kao sto sam gore napisala (Babylove je proizvod drugog lanca drogerije Rosmann). Ovde pakovanje Pampersa kosta 9 eura (recimo 40 komada velicina 4) ili vece pakovanje (duplo) 16. Kad god dodjemo u goste skontam da su u Srbiji skuplje pelene (bolji standard???)
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Ja mislim da su skuplje pelene koje su vece kod nas u liliju, ali nisam sigurna.Pa, jeste Dea, kod nas je bolji standard :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Uzas, i treba da nas ubije bela kuga.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Deru nas kako god stignu, da ne govorim koliko je u Nemačkoj bolji standard i još je dosta toga jeftinije, a kod nas standard boli glava i još sve skupo :evil: :evil: :evil: , da poludim. Još ćemo dobiti i akcije sa 1000 evra spali su da nam podele 1000 dinara Srbija.
Slika
Odgovori