Pitanje u vezi tens modova

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
tesla_001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pitanje u vezi tens modova

Post od tesla_001 »

Pozdrav!
Prije 16 mjeseci sam operisao DH L5/S1, pa sam nakon toga zbog priraslica zadobio ostecenje tezeg stepena korijena S1 u obadvije noge. Sada imam ceste bolove u ledjima i nogama. Cesto sam obilazio fizijatre, ali nekako uvjek zapadnem u jos bolniju fazu nakon tih terapija. Sada sam poceo vjezbati samostalno zadate vjezbe od prije, krecem se dosta i dobro mi ide. Imam bolove, ali nije kao prije da sam puno ogranicen. Sada me zanima, jucer sam dobio 4-kanalni TENS/EMS uredjaj. Kako da ga koristim za svoju bolest, tj. koje modove koristiti na ledjima, a koje na nogama i kako je najbolje podesiti parametre frekvencije i širinu impulsa? Dali ima neki mod za pomoc u jacanju ledjnih misica.
Uredjaj je EV-906: http://www.everyway-medical.com/products.php?id=35
Hvala
Odgovori