Pitanje za administratora i saradnike

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
veselica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 23, 2006 2:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pitanje za administratora i saradnike

Post od veselica »

Suprug mi ima nesto sto nama (laicima koji cunjaju po internetu u potrazi za objasnjenjima) lici na seboreju (seboreicni dermatitis). Bio je par puta kod raznih doktora nista nije urodilo plodom na duze staze. Sada na ovom forumu vidim da su mu ustvari lijecili samo crvenilo i trenutno bi izgledalo da ima poboljsanja.

Da li mozete da nam preporucite nekoga od kolega u Novom Sadu za strucan pregled i da mu konacno postave pravu dijagnozu, a time i odgovarajuci tretman? Ako ne mozete da nas uputite ni na koga od povjerenja u NS, da li su jos aktuelna zakazivanja tih pregleda u apoteci "SB trade"? Da li tu preglede vrse saradnici na ovom forumu?

Hvala Vam unaprijed na odgovoru, nadam se da cete nam pomoci jer je ovo oboljenje postalo veliki problem koji vec dugo ne mozemo da rijesimo.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Pregledi u apoteci "SB trade" trenutno nisu aktuelni...
mikicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2005 10:34 pm

Post od mikicaaa »

Molila bih administratora da mi kaze da li "Teledermatolog" jos uvek funkcionise posto sam postavila pitanje pre skoro dva meseca a odgovora jos uvek nema.
Hvala.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Mikice, na "teledermatolog"-u je i dalje moguce postaviti pitanje, ali zbog tehnicke reorganizacije je doslo do malog zastoja u odgovorima doktora...
Odgovori