Moja bebea ima skoro 8 meseci. Nije mi jasno zasto svaki put kad zaspe bilo u kreveticu ili kolicima, posle 5 minuta snazno vrisne. Tek kad joj se javim da sam tu nastavi mirno da spava.
Ima li neko slicno iskustvo...
zna i posle sat spavanja da iznenada zaplace i kad joj se javim,nastavi sa spavanjem. Moram stalno da sam uz nju, jer ne znam kad ce plakati i rasaniti se, ako odem nesto da zavrsim dok spava.
DOK SPAVA iznenada zaplace
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: DOK SPAVA iznenada zaplace
Sasvim normalno
Da spavate pored bebe i da oseti an svaki trzaj vashu toplinu spavalo bi kao jagnje, ali to nije reshenje, treba ga odvajati i navikavati da spava sam u krevetcu.
Nadam se da znate da bebac kao i odrasli dozivljava svashta tokom dana i da sanja
i vama se sigurno nekada desilo da se trgnete iz svog sna
samo sto ste vi odrasli i znate da razikujete javu i san a bebac to josh ne zna 

Da spavate pored bebe i da oseti an svaki trzaj vashu toplinu spavalo bi kao jagnje, ali to nije reshenje, treba ga odvajati i navikavati da spava sam u krevetcu.
Nadam se da znate da bebac kao i odrasli dozivljava svashta tokom dana i da sanja

i vama se sigurno nekada desilo da se trgnete iz svog sna

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: DOK SPAVA iznenada zaplace
Meni se to sa mojom malenom često dešava. Sad trenutno je muče zubi mada vidim da u snu priča i bori se sa nekim viče neću ovo neću ono. Nekada joj kažem ššš i počnem da joj pričam pa ona nastavi da spava. Muče je zubići trenutno pa je teško verovatno je boli.