Imam 26 godina. Danas sam bio na cetvrtom tretmanu 3 mladeza (epidermalna) i 2 karoteze (neke na S, ne znam tacno) azotom. Posle toga su mi se pojavili plihovi na tim mestima, doktor je malo duze tretirao sva ta mesta. Posle tih predhodnih tretmana delovi koze su se samo crveneli. Rekao mi je da dodjem za mesec dana ponovo, a ove prethodne 3 terapije su bile u razmacima od po 3 dana. Mene zanima da li je normalno sto su se pojavili plihovi, ili treba da se javim lekaru? Plihovi nisu mnogo veliki, ali vidi se da se nadulo na tim mestima, kao da me je obod ujeo. Od prvog tretmana 2 puta dnevno mazem ta mesta sa Embecinom....
Samo da napomenem, otisao sam kod dermatologa jer me je taj jedan mladez kao malo svrbeo, doktor je uradio dermatoskopiju i rekao da tu ne vidi nista ali da ga skinemo za svaki slucaj. Onda je rekao da skinemo i ta jos 2 mladeza, jer su na vratu, pa da ih nebih povredjivao.
Hvala
Molim dermatologa da prokomentarise
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Molim dermatologa da prokomentarise
Nije neobicno da se pojave plikovi posle tretmana tecnim azotom. Medjutim, ono sto bih zelela da istaknem je - Mladezi ne smeju da se tretiraju tecnim azotom! Nikada, bez obzira kako izgledaju. Ako sam pogresno razumela (mladezi su tretirani tecnim azotom), izvinjavam se.
Da mladezi su u pitanju. Tretirani su tecnim azotom. Ne znam sta da vam kazem, dermatolog je to uradio. Ne razumem se u te stvari.
tecnim azotom su vam skidali mladeze???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o Boze dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel ste sigurni??
ima li ovde dermatologa ili ne???