Upomoc dlake na grudima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Upomoc dlake na grudima

Post od tamaraft »

A gde se tachno nalaze i koliko ih to ima kada vam toliki problem predstavljaju?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
micka89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 2:37 pm

Post od micka89 »

Oko rubova bradavica. Ima ih po par vecih [oko 3-4cm] i po nekoliko kracih, tanjih i svetlijih. Te manje jos i nisu toliki problem, ove tamne mi jesu...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Onda brijach u ruke :)

tu su pa su tu, nishta strashno, po panici u postu i pp sam mislila ko zna koliko toga ima i vec sam zamishljala vukodlaka hahahahaha

Brijachem cesh ih se najlakshe reshiti, one ne urastaju kao druge dlake poshto su tanje, a o drugim metodama ne bi bilo loshe da se posavetujesh sa dermatologom.

Iako ja to ne bih nikada dirala.

Nije to bash toliki problem da bi imala strah od pokazivanja svojih dojki dechku :) mozda se nechega drugog plashish...par dlachica su mozda samo izgovor :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
micka89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 2:37 pm

Post od micka89 »

:oops:
Nisam bas vukodlak ali na primer jedna od tih vecih i tamnijih je iznad bradavice i onda kad skinem brus dlaka ostane prilepljena za nju i stvarno mi je to uzasno. Ili kada nosim kupaci kostim, a jedna dlaka izviri. To mi je vec horor :lol:

Izvinite ako sam zvucala panicno, vise sam bila srecna sto sam naisla na ovakvu temu :lol:

Vise mislim da mi je trip stvarno oko toga jer pored svih kojekakvih problema o kojima devojke, moje drugarice, pricaju, niko ne pominje ovako nesto. Tj. ja ga vidim kao retkost, a zapravo ne znam da li je. Narocito jer sam kao dosta mladja, malo nakon sto su dlake pocele da se pojavljuju, cula drugove kako komentarisu neke 'seksi' slike, a na njima neka riba sa dlakama na grudima, te kako je to gadno.
Sta cu, urezalo mi se to, valjda. :oops:

Svakako, hvala puno na brzom odgovoru!
PP sam poslala jer nisam bila sigurna zalazite li u ovaj deo foruma, a citala sam tekstove koje postavljate u poslednje vreme, i koji mi se jako svidjaju. :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Pa te devojke koje ne prichaju o tome se verovatno stide ili to smatraju nechim normalnim.

Zato mislim da nema potrebe da se brinesh, shta vishe milslim da ih svaka zena ima, samo o tome ne pricha ili to ne smatra za neshto bitno i neshto shto ce je ogranichiti da uziva u sebi :)

Dojka i bradavice su deo tela na kom mogu da rastu dlake, a da li ce ih neka zena imati vishe, manje, tamnije, tanje, deblje...to zavisi od genetike, ako ih ima i tvoja majka eto odakle i tebi. :)

Samo chitaj, edukuj se, bicesh srecnija sto vishe sebe upoznash :)
Odgovori