Bubuljice po temenu glave i opadanje kose.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Bubuljice po temenu glave i opadanje kose.
Dakle ovako, imam problem bubuljica po glavi koje su koliko ja mogu da primetim potkozne i mogu da budu veoma bolje i iritirajuce. Cini mi se da mi i od toga opada kosa posto svaki put ostane neka dlaka u ruci a i imao sam dosta guscu kosu nego sada. Da naglasim da sam dosta nosio kacket, u zadnjih godinu dana sam prestao. Ne zelim da izgubim kosu :S
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bubuljice po temenu glave i opadanje kose.
Obrtite se dermatologu da se prepish eterapija za upalu koji umate, u pitanju su furunkuli koji se leche.
Opadanje kose moze ali ne mora biti direktno povezano sa tim, pre ce biti promena godishjnjeg doba, navike, vezivanje kose, pa i noshenje kachketa...
Opadanje kose moze ali ne mora biti direktno povezano sa tim, pre ce biti promena godishjnjeg doba, navike, vezivanje kose, pa i noshenje kachketa...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Bubuljice po temenu glave i opadanje kose.
aha bas sam dobre srece da mi se ovo desi :S
ja sam trenutno u fazi prijavljivanja na biro i moram da overim knjizicu zdravstvenu koju nisam overio od 2005 godine. posto sam panican sto se tice bilo kakvih bolesti treba mi jos jedan savet, koliko je ovo opasno i da li moze da se desi nesto vise ako se ne javim lekaru u roku od 2 nedelje koliko mi treba da sredim svoju dokumentaciju.
hvala puno i na prvom odgovoru.
ja sam trenutno u fazi prijavljivanja na biro i moram da overim knjizicu zdravstvenu koju nisam overio od 2005 godine. posto sam panican sto se tice bilo kakvih bolesti treba mi jos jedan savet, koliko je ovo opasno i da li moze da se desi nesto vise ako se ne javim lekaru u roku od 2 nedelje koliko mi treba da sredim svoju dokumentaciju.
hvala puno i na prvom odgovoru.