najbolja shminka za masnu i problematichnu kozhu?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

najbolja shminka za masnu i problematichnu kozhu?

Post od arwena »

shta se pokazalo kao najbolje?
da dobro prekriva, a nije komedogeno.
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Re: najbolja shminka za masnu i problematichnu kozhu?

Post od N2 »

arwena napisao:shta se pokazalo kao najbolje?
da dobro prekriva, a nije komedogeno.
Ovo bi i ja voljela da znam,ja koristim max faktor tecni puder,dobro prekriva,ali posto imam masnu kozu vec nakon 2 sata sva caklim i imam osjecaj da cu se ugusiti. :-?
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

I ja imam taj problem... pocnem da se sijam posle 2 sata... iako koristim puder bez ulja(mf color adapt)
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

skvo napisao:I ja imam taj problem... pocnem da se sijam posle 2 sata... iako koristim puder bez ulja(mf color adapt)
uzimala sam i ja i taj i mnoge druge ali nista,jedino po nekada stavim preko malo pudera u prahu,znam da je to smrt za kozu al sta cu. :roll:
Lola*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2004 6:40 pm

Post od Lola* »

i ja koristim MF color adapt, i odlican je..naravno, posle 2 sata takodje osetim da mi je koza masna, najvise celo, i sijam se :-?
al taj mi se puder pokazao kao najbolji, mislim--od ostalih mi se mnooog vise masti koza :x
ne znam, neresiv mi je to problem :cry:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja sam ranije imala lasting performance isto mf, i bio mi je super, kupicu ga ponovo kada potrosim color adapt
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

skvo napisao:Ja sam ranije imala lasting performance isto mf, i bio mi je super, kupicu ga ponovo kada potrosim color adapt
:D Ja koristim VICHY flexilift odlican je iako imam masnu kozu kad ga nanesem na lice nema sjaja i koza dise sto je najvaznije! :wink:
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

N2 napisao: uzimala sam i ja i taj i mnoge druge ali nista,jedino po nekada stavim preko malo pudera u prahu,znam da je to smrt za kozu al sta cu. :roll:
meni je dermatolog rekla da je kompakt puder u redu i da ga je dozvoljeno koristiti, a da treba izbegavati korektore i techne pudere.

ja koristim "menhetn" kompakt puder sa zinc-o-derm kompleksom koji je bash namenjen problematichnoj kozi i max factor korektor u stiku koji jedino provereno prekriva sve, ali nije antibakterijski nego komedogen. trazim neku zamenu za njega.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

ja godinama koristim revlon-ov tečni puder u valjkastoj staklenoj flašici. bez ulja je.

pošto imam masnu tzv. T-zonu na licu koristim kreme koje matiraju ali i stovremeno daju koži vlažnost. odgovaraju mi eucerin (hydro protect matt zf 15) i la roche posay (effaclar hydrant matite active). odlične su i kao podloge za tečni puder. :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Evo ovako , ja sam godinama tražila taman nadjem šta mi odgovara oni ukinu taj puder i izbace drugi.Dugo sam koristila LANCOM u stiku za veče jer je "teži " puder a DIOR tečni (bez ulja) dnevno. E sad sam samo ostala na DIORU i oduševljena sam. Dugo mi traje pa ni cena onda nije jaka , jer se koristi bukvalno po kap.Preko stavljam PUPU puder u prahu da matira skroz i ceo dan sam mirna. :lol: :P
Odgovori