Pomoc..crvenilo svrab na penisu!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dzedaj86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 10, 2009 10:37 pm

Pomoc..crvenilo svrab na penisu!!

Post od dzedaj86 »

Pre par mesecu su mi se nakon odnosa sa devojkom pojavile crvene tackice na penisu pracenje svrabom ali je nakon par dana proslo pa ni nisam na to obracao mnogo paznje. Ali mi se pre koji dan pojavilo ponovo. Dan nakon odnosa sa devojkom(ista je u pitanju) mi se pojavio hronican svrab pracen crvenilom i perutanjem glaica penisa. Njoj s druge strane nije nista i nema ove probleme ko ja. Na netu sam procitao da je u pitanju kandida,pa mene sada interesuje shta je to ustvari,kako je nastalo i sta da radim da me prodje?? Kako se ta kandida uopste prenosi ili kako nastaje?? Da li treba zbog svega da brinem ? Nisam koristi zastitu, a partnera nisam menjo posto sam sa istom devojkom u duzemesecnoj vezi,sa redovnim seksualnim odnosom! hvala na bilokakvoj pomoci!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pomoc..crvenilo svrab na penisu!!

Post od tamaraft »

Tako neshto ne smesh nikako preko interneta dijagnostikovati niti lechiti, obrati se dermatologu da se uradi bris pa otop potom o lechenju.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori