Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Zanima me da li je neko koristio Preforma kondome, odnosno koja se to supstanca u njima koristi kako bi se produzio odnos. Zeleo bih da malo produzim odnos, a posto redovno koristim kondom kao zastitu, sto da ne probam i ovaj. Ali nisam siguran da li ovaj kondom moze da izazove neke probleme, jer sam negde citao da moze da izazove alergiju, a ne znam kako da proverim da li sam alergican, a da ne stavljam kondom
Performa sadrzi neki anestetik (ne znam tacno koji) od koga ti privremeno utrne glavic i onda se smanjuje nadrazaj. Sve to traje relativno kratko 2-3 minuta, sto moze biti sasvim dovoljno. Ja ga redovno koristim i prezadovoljan sam, nikakve alergije nisam imao i zaista sam zadovoljan. Siguran sam da ces i ti biti zadovoljan, samo da ti skrenem paznju da ne treba da ocekujes neke spektakularne rezultate, 2-3 minuta je maksimum oko produzavanja odnosa.
Bogami, u mom slucaju produzavali su seksualni odnos za 20 do 30 minuta, i to kakav odnos ...
Naravno, moras nakon stavljanja malo iskulirati i dati mu vremena da pocne da deluje pa postepeno pojacavati intenzitet ljubavnog zanosa !
Nista bolje nisam probao.