HERBAFAST
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: HERBAFAST
Najbolji nacin da se smrsa je kombinacija vezbanja i pravilne ishrane. Sve te tablete su stetne ili nemaju nikakvog efekta, a cak i ako ga imaju nastaje jo jo efekat. Zakljucak se sam namece, ako hocete da smrsate morate pravilno da se hranite i redovno da vezbate.
Kod mojih prijateljica je pomama za Herbalajfom, radi se o sejku koji se pije umesto dorucka i vecere (a koji zasiti), uz njega se piju i vlakna nekih klica. Sve su smrsale i to dobro. cena je isto dobra, ali sudeci po njihovim rezultatima, isplati se. Nemas potrebu za dorucak da kupujes salame i ostale mesavine ko zna cega samlevenog. Potrazi na netu info o Herbalajfu, kazu da je potpuno prirodno. Naravno normalno rucas i moras da imas ukupno 5 obroka koji podrazumevaju uzinu. Drugarica mi se bavi prodajom tih preparata pa ako si zainteresovana javi se.
Herbafast sam uredno pila sigurno mesec dana, dala silne pare i to je obicna sarena laza, a ovaj Herbalife se prodaje MLM sistemom i mnogo je skup. Nisam probala ali me sama cinjenica da se ne prodaje u apoteci odbija.