POMOC LICE CRVENILO

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
sasa_bl81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 5:13 am

POMOC LICE CRVENILO

Post od sasa_bl81 »

UKRATKO DA OBJASNIM.IMAO SAM DUGO VREMENA PROBLEMA S AKNAMA.PASAM KORISTIO SVE I SVASTA,NISTA SKORO NIJE POMOGLO PA SAM OTISAO KOD TRAVARA KOJI MI JE DAO NEKU KREMU.TA KREMA JE UNISTILA AKNE ALI NAZALOST OSTALO MI JE CRVENILO NA LICU TACNO TU GDJE SAM STAVLJAO TU KREMU KAO DA JE LICE IZGORILO OD TE KREME.KREMU SAM DRZAO NA LICU 7 DANA.IMATE LI NEKE SAVJETE ZA TO CRVENILO I KAKO SE ONO MOZE SMANJITI I MOZE LI UOPSTE.NADAM SE DA MOZE POSTO BAS SMETA.MAZEM LICE KOREKTOROM ALI DOSADILO SVAKI DAN MAZATI
sasa_bl81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 5:13 am

Re: POMOC LICE CRVENILO

Post od sasa_bl81 »

zar niko nema odgovara za crvenilo postoji li nesto za izbjeljivanje kose
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Re: POMOC LICE CRVENILO

Post od unka »

Baš sam malopre odgovorila na sličan post crvenilo na bradi kod muškarca pa pogledaj. Probaj da mažeš Jekoderm mast ona je jako dobra za crvenilo. Ja sam taj savet dobila od pedijatra i mažem ponekada mojoj malenoj kad se ojede, a i meni pomaže za crvenilo na licu. Mažem je svaki dan samo na crvenilo i izgleda mnogo bolje. Probaj i da piješ AD perle jedno dve nedelje ujutro i uveče po dve meni su pomogle za crvenilo i pila sam ih povremeno po potrebi odlične su za kožu to mi je dao dermatolog kada mi je lice imalo jako crvenilo jer sam koristila agresivan gel za umivanje, sretno :wink: .
Slika
Odgovori