Da li je pravo mesto da Vas pitam nesto za alergiju???
terba mi savet, strucnjaka???
Molim Vas za savet!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Molim Vas za savet!!!
Postavi pitanje slobodno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Moja mama vec dugo godina inma problem sa alergijom, na polen i korov1!!!
U poslednje vreme, tj od letos joj se kad pojede sljivu ili slatko od sljiva naduje donja usna kao da je osa ujela,
ode u dom zdravlja primi urbazon i bude sve ok!!!
za alergiju pije presing, da li mi mozete dati savet neki?
unapred hvala...
U poslednje vreme, tj od letos joj se kad pojede sljivu ili slatko od sljiva naduje donja usna kao da je osa ujela,

za alergiju pije presing, da li mi mozete dati savet neki?
unapred hvala...
- tamaraft
- Stalni član
Neka se obrati alergologu, uradi analize i testove na alergije a onda ce lekar odrediti da li joj treba stalna terapija ili samo tokom perioda kada cvetaju biljke na koje je alergichna.
Presing ochigledno nije dovoljna terapija.
Presing ochigledno nije dovoljna terapija.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Rekli su joj da do kraja zivota pije presing, i ne prekida!! Sada mene zanima da li je bolje da putem krvi uradi test na ostale alergene???
- tamaraft
- Stalni član
Pa ko joj je to rekao i kada i na osnovu chega??? Za alergiju na sta?
Ja bih na vashem mestu svakako uradila ponovo alergo test, tj da li su testovi ikad radjeni?
Morate da znate da se ljudsko telo menja, i da razlichiti alergeni mogu izazvati tegobe koj jedne iste osobe u razlichitim periodima zivota! Tako da alergo test mora i da se ponavlja nakon par godina ili chesce u zavisnosti od tegoba.
Ja bih na vashem mestu svakako uradila ponovo alergo test, tj da li su testovi ikad radjeni?
Morate da znate da se ljudsko telo menja, i da razlichiti alergeni mogu izazvati tegobe koj jedne iste osobe u razlichitim periodima zivota! Tako da alergo test mora i da se ponavlja nakon par godina ili chesce u zavisnosti od tegoba.