Citao sam na internetu da ce genericki lekovi zameniti ove prave zbog njihovih troskova proizvodnje,a ucinkovitost im je ista.
Evo mog primera: Zeleo sam da probam cijalis,da viidm da li je osecaj stvarno takav kao sto ljudi kazu
Bio me je blam da odem u apoteku pa sam kupio preko oglasa.Uzeo sam neki genericki cijalis,jedna tableta od 20 mg kosta 500 din i popio sam 10 mg,drug i ja smo podelili jednu kutiju,znachi dobili smo u kutiji,zapakovano
Nisam osetio nikakvo poboljsanje,kao da nisam popio lek
Zanimam me kkao je to moguce,citao sam na stranim forumima i tamo kazu da je ista jachina tog generickog cijalis ai obicnog,ali ja nisam osetio nikakavu razliku,mozda malu razliku,ali to je vishe bio placebo
Necu vishe nikada probati slicne gluposti,jednostavno imao sam zelju da probam i to je to
http://www.bestgenericpharmacy.com/gene ... atian.html
da li je neko nekada koristio genericki cijalis?
Genericki lekovi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Re: Genericki lekovi
Ne znam ni sta je to genericki, ajde malo pojasni molim te.zeljson90 napisao:Citao sam na internetu da ce genericki lekovi zameniti ove prave zbog njihovih troskova proizvodnje,a ucinkovitost im je ista.
Evo mog primera: Zeleo sam da probam cijalis,da viidm da li je osecaj stvarno takav kao sto ljudi kazu
Bio me je blam da odem u apoteku pa sam kupio preko oglasa.Uzeo sam neki genericki cijalis,jedna tableta od 20 mg kosta 500 din i popio sam 10 mg,drug i ja smo podelili jednu kutiju,znachi dobili smo u kutiji,zapakovano
Nisam osetio nikakvo poboljsanje,kao da nisam popio lek
Zanimam me kkao je to moguce,citao sam na stranim forumima i tamo kazu da je ista jachina tog generickog cijalis ai obicnog,ali ja nisam osetio nikakavu razliku,mozda malu razliku,ali to je vishe bio placebo
Necu vishe nikada probati slicne gluposti,jednostavno imao sam zelju da probam i to je to
http://www.bestgenericpharmacy.com/gene ... atian.html
da li je neko nekada koristio genericki cijalis?
Pozdrav.