mala pomoc

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
slavicamilosav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 4:14 pm

mala pomoc

Post od slavicamilosav »

Postovanje svima koji su na forumu i pomazu drugima...mozda i meni pomognete,naime vec sam se javljala sa postojecim tegobama na ovom forumu,ali ovo su novi momenti...vec mesecima imam bol desnog uha i bol pri gutanju iste strane tj.stalno osecam kao da imam nesto u grlu sa te strane i uho stalno boli stim sto se pojaca bol pri gutanju nekada cak i sopstvene pljuvacke...e sad bila sam kod desetak orl specijalista,uradila magnet vrata i zdrela koji je dobar,bila kod neurologa uradila magnet glave,takodje dobar,na kraju sam stigla do dr.Ugrinovica na orl klinici koji je me je pregledao i rekao da smatra da moji bolovi poticu od kicme....i preporucio odlazak kod fizijatra ili reumatologa...ja osecam i bol ispod vilice kad dodirnem to mesto osetim ostar bol i posle toga se odmah javi bol u uhu...sve sam to rekla...nisam pametna da li je moguce da ovo sto osecam potice od kicme...prosto kad vas boli grlo i uho logicno idete kod orl,jeste da me boli u skorije vreme desno rame,ta ruka i misici ispod kljucne kosti te strane ali da oni vrse nekakav pritisak na uho i na problem sa gutanjem nisam pametna...svaka pomoc,savet dobro dosla kao i preporuka nekog dobrog reumatologa,fizijatra koji bi sagledao moj problem....Hvala..
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: mala pomoc

Post od Veljko Jovanovic »

Ako je vec postavljena sumnja da tegobe poticu od kicme, bilo bi dobro da uradite rentgenski snimak vratne kicme pa da se javite na pregled ortopedu ili fizijatru
Odgovori