Ranice
Ranice
Duze vreme mi se stvara ranica na predelu izmedju analnog otvora i vagine i to traje vec duzi period.Desi se nekad da nestane skroz ali se ubrzo i vraca.Stavljala sam kantarion i to malo pomogne pa opet isto.Poprilicno svrbi.Pripisujem to dugom sedenju na poslu neki 10 do 12 sati dnevno.Nadam se da neko ima neki predlog za resenje"problema"
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm
Re: Ranice
Da li ste posetili lekara, ginekologa ili gastroenterologa, hiruga?
Moze biti fisura ani, a moze biti i nesto drugo. Na osnovu ovoga se ne moze zakluciti sta je u pitanju, pa je najbolje da vam neko strucan pogleda tu " ranicu".
Ako je do fisure, postoji Factu mast za to, ali je takodje potreban higijensko- dijetetski rezim ishrane, vise kretanja, vise tecnosti, vise vlakana u ishrani...Ali,prvo pregled kod dr!
Moze biti fisura ani, a moze biti i nesto drugo. Na osnovu ovoga se ne moze zakluciti sta je u pitanju, pa je najbolje da vam neko strucan pogleda tu " ranicu".
Ako je do fisure, postoji Factu mast za to, ali je takodje potreban higijensko- dijetetski rezim ishrane, vise kretanja, vise tecnosti, vise vlakana u ishrani...Ali,prvo pregled kod dr!
Re: Ranice
Kupila sam danas FACTU mast i krecem sa novim rezimom ishrane,ukoliko nema promena moracu kod doktora.
Hvala na savetu,pozdrav!
Hvala na savetu,pozdrav!