kako da se izlecim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
bekerel86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 3:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kako da se izlecim

Post od bekerel86 »

Od svoje petnaeste godine muci me jedan (za mene trenutno) neresivi problem: neprestalna pojava dosadnih akni. Vremenom - akne u se smenjivale, tako da danas imam i akne i fleke i oziljke. Koristio sam razne preparate... Pocevsi od NEGA kreme, Airola (koji je prejak), raznih losiona (klindamicina, nekih biljnih itd), da bih na kraju zavrsio sa kremom "Nature's cure" koju sam nabavio iz Amerike (uz koju dolaze i tablete koje se uzimaju ujutro i uvece). Zamolio bih Vas za savjet u vezi toga sto sada koristim. Opis tog preparata nalazi se na web-strani: http://www.naturescure.com/face.asp
Citam sva ova pitanja i odgovore i prosto ne vidim resenje. Svaki odgovor ima i svoj kontra-odgovor, tako da sam ne mogu izvuci neki poucan zakljucak. Zato, bio bih Vam zahvalan kada bi ste mi vi uputili neki poucan savjet i u vezi sapuna, i u vezi krema, i u vezi tableta... Jednostavno ne znam sta treba da preduzmem nakon svega sto sam cuo. :(
Odgovori