Da li smijem da koristim puder iako imam problem sa aknama?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am
Da li smijem da koristim puder iako imam problem sa aknama?
Da li smijem da koristim puder iako imam problem sa aknama?nije nash weliki problem imam ih swuda ali pomalo nisu welike......puder samo koristim da bix otklonio nesawrsenosti,jer mi nije nimalo milo da me gledaju onako sa bubuljicama,,,,koristim max faktor puder tecni koji oil free i lice mi se za nijansu poboljsalo ali kazu da puder ne walja da se koristi ako imas problema sa aknama.....imam bas masnu kozu......i molim was ako bi neko htio da mi da neki savjet ili nesto?
Re: Da li smijem da koristim puder iako imam problem sa aknama?
Meni je max factor bas iritirao kozu i tako stvar cinio gorom, vec 2-3 godine koristim vichy za problematicnu kozu i super je
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 2:38 pm
A jel mozes reci kako se tacno zove taj puder, koliko kosta, gdje si kupila i takotajchika napisao:Meni je max factor bas iritirao kozu i tako stvar cinio gorom, vec 2-3 godine koristim vichy za problematicnu kozu i super je

Imas u svakoj apoteci koja je ovlascena za Vichy proizvode, to je normateint puder, kosta oko 1800 dinara posto je poskupeo, ali ja ga stavljam svaki dan i traje mi 4-5 meseci