Koto derma

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Koto derma

Post od gogi999 »

kakva su vam iskusta po pitanju pomenute laboratorije ili apoteke?
happycow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 12:35 pm

Re: Koto derma

Post od happycow »

nista mi nisu pomogli, naprotiv. Dobila sam neku iritaciju od mesanja svih tih preparata pa sam par dana isla kao da sam stavila vrelu peglu na lice.

Mozda su drugima i pomogli, a meni na zalost (ili na srecu) ne.. sta vise, stekla sam utisak da samo gomilaju lovu ..
Sad pijem roakutan!
djidji
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 4:58 pm

Post od djidji »

Postoji tema -kotoderma da li je neko bio tamo- pa pogledaj
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

ne znam kakav problrm imash, ali nemoj tamo..to su neki sharlatani, apotekari, vidovnjaci...boga pitaj...

ja nisam znao, pa sam isao, dobijes 45 preparata da mazes na lice, ne znas ni u jednom sta je.... plus guzva ispred apoteke i sl....

sve u svemu, provincijski fazon....

raspitaj se malo, procunjaj po forumu i nadji dobrog dermatologa po preporuci....

pozz
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

Vec sam se raspitala.Tamo rade farmaceuti koji su bili u institutu za kozmtologiju u Avalskoj i koriste se isti preparati kojih u Avalskoj vise nema.
Sto se tice dobrog dermatologa vidim da su svi za Shera ali da i kod njega cekaju jadnici mesecima.
Da li je moguce da u ovom Beogradu ne postoji mesto gde ces se normalno,bez straha i stresa pregledati i dobiti adekvatan lek.
U itanju su prvenstveno akne.
p.s.
Ima li neko iskustva sa gelom za bubuljice Zorac?
happycow
Novi član
Novi član

Post od happycow »

dobra je Vesna Mikulic u Dz.V ; ona je moj lekar zadovoljna sam
gogi999
Aktivan član
Aktivan član

Post od gogi999 »

Hvala,jel ti ona prepisala lek R.......?
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

gogi999 napisao:Vec sam se raspitala.Tamo rade farmaceuti koji su bili u institutu za kozmtologiju u Avalskoj i koriste se isti preparati kojih u Avalskoj vise nema.
Sto se tice dobrog dermatologa vidim da su svi za Shera ali da i kod njega cekaju jadnici mesecima.
Da li je moguce da u ovom Beogradu ne postoji mesto gde ces se normalno,bez straha i stresa pregledati i dobiti adekvatan lek.
U itanju su prvenstveno akne.
p.s.
Ima li neko iskustva sa gelom za bubuljice Zorac?

ma to je srednji vek... dobro ne nude vise doroslovac... :lol:

ne, stvarno, samo i iskljucivo dermatologa konsultuj za akne.... nista drugo.... nikakvi apotekari, kozmeticari, travari... veruj mi...to sam naucio na tezi nacin :wink:

da, koristio sam zorak... ako se nevaram, to je topikalni retinoid... nesto kao diferin gel, samo malo jace... meni nije pomoglo....
happycow
Novi član
Novi član

Post od happycow »

@gogi999 izvini tek sada vidim poruku, da ona mi je prepisala roakutan
Odgovori