Koto derma
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Koto derma
kakva su vam iskusta po pitanju pomenute laboratorije ili apoteke?
Re: Koto derma
nista mi nisu pomogli, naprotiv. Dobila sam neku iritaciju od mesanja svih tih preparata pa sam par dana isla kao da sam stavila vrelu peglu na lice.
Mozda su drugima i pomogli, a meni na zalost (ili na srecu) ne.. sta vise, stekla sam utisak da samo gomilaju lovu ..
Sad pijem roakutan!
Mozda su drugima i pomogli, a meni na zalost (ili na srecu) ne.. sta vise, stekla sam utisak da samo gomilaju lovu ..
Sad pijem roakutan!
Postoji tema -kotoderma da li je neko bio tamo- pa pogledaj
ne znam kakav problrm imash, ali nemoj tamo..to su neki sharlatani, apotekari, vidovnjaci...boga pitaj...
ja nisam znao, pa sam isao, dobijes 45 preparata da mazes na lice, ne znas ni u jednom sta je.... plus guzva ispred apoteke i sl....
sve u svemu, provincijski fazon....
raspitaj se malo, procunjaj po forumu i nadji dobrog dermatologa po preporuci....
pozz
ja nisam znao, pa sam isao, dobijes 45 preparata da mazes na lice, ne znas ni u jednom sta je.... plus guzva ispred apoteke i sl....
sve u svemu, provincijski fazon....
raspitaj se malo, procunjaj po forumu i nadji dobrog dermatologa po preporuci....
pozz
Vec sam se raspitala.Tamo rade farmaceuti koji su bili u institutu za kozmtologiju u Avalskoj i koriste se isti preparati kojih u Avalskoj vise nema.
Sto se tice dobrog dermatologa vidim da su svi za Shera ali da i kod njega cekaju jadnici mesecima.
Da li je moguce da u ovom Beogradu ne postoji mesto gde ces se normalno,bez straha i stresa pregledati i dobiti adekvatan lek.
U itanju su prvenstveno akne.
p.s.
Ima li neko iskustva sa gelom za bubuljice Zorac?
Sto se tice dobrog dermatologa vidim da su svi za Shera ali da i kod njega cekaju jadnici mesecima.
Da li je moguce da u ovom Beogradu ne postoji mesto gde ces se normalno,bez straha i stresa pregledati i dobiti adekvatan lek.
p.s.
dobra je Vesna Mikulic u Dz.V ; ona je moj lekar zadovoljna sam
Hvala,jel ti ona prepisala lek R.......?
gogi999 napisao:Vec sam se raspitala.Tamo rade farmaceuti koji su bili u institutu za kozmtologiju u Avalskoj i koriste se isti preparati kojih u Avalskoj vise nema.
p.s.
ma to je srednji vek... dobro ne nude vise doroslovac...

ne, stvarno, samo i iskljucivo dermatologa konsultuj za akne.... nista drugo.... nikakvi apotekari, kozmeticari, travari... veruj mi...to sam naucio na tezi nacin

da, koristio sam zorak... ako se nevaram, to je topikalni retinoid... nesto kao diferin gel, samo malo jace... meni nije pomoglo....
@gogi999 izvini tek sada vidim poruku, da ona mi je prepisala roakutan