Moje rame

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Moje rame

Post od ontario »

Pozdrav,moze li mi iko reci sta bi moglo da bude u pitanju.
Prije 20 godina poceli su mi bolovi u jednoj plecki na ledima.Sada posle mnogo godina,svaki pokret desne ruke uzrokuje uzasne bolove.Leva strana je uredu....mislim puno bolje.Radila sam u proslosti jako tezak fizicki posao gde sam vukla sa tom rukom veliki teret.Sada mi je desno rame palo,vilica se iskrivila u desnu stranu i nista mi ne pomaze.....
Svaki pokret te ruke me uzasno boli lopatica.Pocela se sada boliti i desna kljucna kost.
Znate li sta je u pitanju posto je bol hronicna,a idem tek u 11 mesecu na MRI.
Pozdrav
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Re: Moje rame

Post od ontario »

IMATE LI ODGOVOR ZA MENE? :cry:
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Moje rame

Post od Veljko Jovanovic »

Vrlo uslovno, moze se raditi o tegobama izazvanim problemima sa vratnom kicmom, ali ne bi bilo pametno davati definitivnu diojagnozu i prepisivati terapiju samo na osnovu ovoga sto kazete, bez pregleda i dopunskih ispitivanja.
Ako se ne varam, pre par godina ste se zalili na probleme vezane za vratnu kicmu.
Odgovori