sauna belt

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
magdalena radanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 11:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sauna belt

Post od magdalena radanovic »

Interesuje me da li je neko koristio SAUNA BELT -pojas za smanjenje obima struka... ,da li funkcionise i da li je uopste zdravo da se zagreva samo jedan deo tela(za razliku od prave saune gde se zagreva celo telo)
lena
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Stoji mi kupljen i skoro ne otpakovan. Koristila sam ga par puta, ali mi je bilo previse vruce, a nisam se bas nesto znojila. Moj ti je savet da ne bacas za dzabe pare, no mozda ga je neko koristio duze, pa zna.....
magdalena radanovic
Novi član
Novi član

Dea,hvala na odgovoru! A da li neko moze malo strucnije da mi objasni koliko je zdravo koristiti sauna belt?
lena
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

Ni sauna ni imitacije saune ne utiču na mršavljenje. Znojenjem se gube voda, soli i izbacuju toksini (sauna je zato dobra jer "pročisti" organizam). Masti ostaju tu gde su, zato nemojte bacati pare.

Ako se već ne drži dijeta, bolje je vežbati - kad se mišići malo zategnu telo je vizuelno manje jer je čvršće.
magdalena radanovic
Novi član
Novi član

Nista onda! Vidimo se u teretani :( :( :(
lena
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Pa, da eto zaboravih da napomenem, da nisam ni kupila sauna belt da bih smrsala. Znala sam i ja za tu foru da se samo izgubi voda. Ali mi se dopala ideja da izbacim malo toksina kroz znoj iz sebe i dobro je za grejanje krsta, kad zaboli. Kao sto rekoh drugih efekata nisam primetila da ima! Tako da za korekciju figure moras stvarno da potrazis nesto drugo!
Odgovori