Problem ..hitmo ..treba pomoc..ORL
Problem ..hitmo ..treba pomoc..ORL
Zdravo ,Imao sam gnojavu anginu i pio kliacil i febricit i 3 dana sam dobio zujanje u usima..4 dan dosao na kotrolu i doktorka je nastavila sa kliacilom febricit je izbacila jer temperaturu nisam dobio.posle 3,4 dana ponovo sam otisao ,bolovi u grlu su nestali ali je ostalo zujenje i otisao sam do orl-a tamo prvi put primio 4 inekcije i pio bevifleks,drugi put inekcije izbacila a dodala kapi za nos i pronison.na jednu komtrolu sam zakasnio 3,4 dana zbog vikenda pa sad mi je zakazala pregled sluha.Ja mislim da dobro cujem ali i dalje mi pisti u tom levom uvetu..Posto sam mlad imam 19 godina zanima me da li je moguce da ostanem bez sluha ili da nosim slusni aparat.Zanima me posto idalje pijem bevifleks i kapi za nos da li postolj i jos neka alternativa kako bi smanjio to pistanje naravno zanima me kakva je to kontrola sluha posto nikad nisam bio pomalo se plasim.
Re: Problem ..hitmo ..treba pomoc..ORL
zdravo ,
kontrola sluha je bezbolna i laka,Samo treba da pritisnes dugme kad cujes prvi zvuk.to je sve .
kontrola sluha je bezbolna i laka,Samo treba da pritisnes dugme kad cujes prvi zvuk.to je sve .
Re: Problem ..hitmo ..treba pomoc..ORL
anav2 napisao:zdravo ,
Hvala ti ...sutra je taj dan..moze se ustvari reci danas :p.Pozeli te mi srecu :p