Bol u kolenima..

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Eris
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 16, 2009 10:57 pm

Bol u kolenima..

Post od Eris »

Ovako..ja sam novi na forumu...
Imam 16 godina i pre par dana na fizickom smo radili cucnjeve..cucnjevi su uobicajeni na fizickom, ali posle kada sam dosao kuci primetio sam da kad cucnem na trenutak osetim bol, onako kao da me neko ubode iglom u ovoj tacki:
Slika
...ja mislim tj ja se nadam da je to od preopterecenja...ali bi voleo vase misljenje :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bol u kolenima..

Post od tamaraft »

Verovatno se radi o preopterecenju tj sindromu preopterecenja.

verovatno su u pitanju bili duboki chuchnjevi, ajosh ako nisi zagrevanje uradio kako treba...i ako postoji vishak kilograma...

Pri ovakvom bolu jedino shto moze da se uradi je da se prekien sa vezbanjem i kasnije stvvi hladan oblog an taj deo i sledeci put dobro zagrejati zglob kolena.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori