Ispucale usne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
pobesnelo_pile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 9:44 pm

Ispucale usne

Post od pobesnelo_pile »

Kad malo bolje razmislim, pa ja imam problema sa usnama vec x godina unazad. Zimi naravno vise, ali me ni leti ne zaobilaze. Nisu to sad neki strasni problemi, ali su mi usne manje vise uvek suve i ispucale..a nije bas da ih ne negujem. Koristim pantenol krem svako vece, a u toku dana ponekad stavljam labelo..Usput imam i problematicnu kozu lica (dosadne bubuljice) i i to traje vec godinama...nije strasno, ali ih imam konstantno. Uglavnom imam dosta mitisera i zatvorenih komedona, ali s vremena na vreme izadje i po koja potkozna..pa mi pade na pamet..da nema to mozda veze jedno s drugim? Stres, hipovitaminoza, dehidratacija? Mada mislim da ovo poslednje bas i nema smisla, posto se nalivam vodom kad god se setim..

p.s. Inace imam 25god, tako da ne bih bas ovo pripisao adolescentskim problemima :D
green rose
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 8:38 pm

Re: Ispucale usne

Post od green rose »

Jel si proverio kakva ti je krvna slika?Mozda si malokrvan,ili dises na usta ako imas opstrukciju gornjih disajnih puteva.Probaj da uzimas vise vitamina,to ne moze da ti skodi.
_Lea_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 05, 2009 6:44 pm

Re: Ispucale usne

Post od _Lea_ »

Pregledaj malo temu o roaccutan-u. http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.ph ... start=1485

Mozda tamo nadjes rijesenje za oba problema :wink: U svakom slucaju roakutanci se u toku terapije susrecu sa ekstremno ispucalim usnama i najcesce korišćeno sredstvo koje daje odlične rezultate je apaisac lip balm.

Moze se naci u svakoj bolje opremljenoj apoteci, a evo kako izgleda: http://www.cosmetik-paris.com/servlet/S ... 4175NFC0CF
Odgovori