za makce!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
rubeola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 10:46 am

za makce!

Post od rubeola »

Iz nepoznatog razlga kad probam da posaljem poruku na tvoju temu,komp me izbaci :( .
Htela sam da ti kazem da se nikako ne opustas,moja mama se zeznula sa opustanjem i imala neku krizu,bas je mnogo usporilo...,dok je drzala dijetu koju joj je Jorga prepisala!
Istina je za pisanje!
Cim sam prestala da pisem ,odmah sam prekrsila dijetu :oops:,iako nisam bila gladna,cak mi je smetalo... Zavisnost!
Tako i ja i dalje sve pisem.
Eto sada sam na 65 kg,za mesec ipo i mnogo mi je drago zbog tvog posta koji me je bas pokrenuo.........!!!!!163,imala 78kgpre mesec ipo,sada 65,na 78kg dosla sa 55kg za godinu dana...,jos 10 kg... :D (za sve koji nisu procitali sta sam napisala do sada)
Tebic cestitam :D :D :D i kuckamo se kad uspem da umolim komp!
Vrlo zbunjena,izrazito emotivna...
Korisnikov avatar
makce
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 2:39 am

Re: za makce!

Post od makce »

Hehe pa bas sam se i zabrinula gde si ti ,ne pises....A ono tebe komp zeza :D Ma valjda ces to da sredis da mozes da udjes tamo da pises.Fala Bogu nisam prestala da pisem i nisam se opustila eto bice sad skoro 3 meseca kako drzim dijetu i smrsala sam sa 115 na 96kg sto je oooooooogroman napredak. Drago mi je da si ti uz moju podrsku i moju temu uspela samo napred!!!!! A tebi hvala sto si i ti meni kao i ostali forumasi dala podrsku pa i meni dobro ide.HVALA PUNO!!!!! :)
LJUDI SU CUDO,ZATO IM SE I CUDIMO...
Odgovori