Zasto su mi hormoni tako slabi

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
rouva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 9:36 pm

Zasto su mi hormoni tako slabi

Post od rouva »

Mozda pitanje glupo zvuci...ali imam problem..imam 23 godine.. i za te godine cini mi se da mi hormoni slabo rade..tacnije mislim na seksualnu zelju..do pre 4,5 godina sam u tom smislu bio mnogo drugaciji..konstantna zelja za seksom,malo mi je trebalo da se uzbudim,.sa devojkama sam imao izuzetno dobre seksualne odnose... dok je recimo sada totalno druga prica.. problem je sto ne mogu vise od jednom... vec kad pokusamo drugi sex nesto posle prvog..meni penis omlitavi.. dostignem erekciju..ali uzasno slabu...i sex se zavrsi na tome...jako retko se desi cak mozda i jednom nedeljno da me stisne seksualna zelja,onako bez kontrole.i kad je zadovoljim jako brzo mi se javi nova..kazem u roku od nekoliko dana..ponekad cak i po nedelju dana..a ranije je to bilo moguce cak i u jednom danu vise puta... nemam depresiju,nisam u nekim velikim problemima..prosto nista me ne muci..nego jednostavno moja seksualna moc iz nekog razloga je kao u penzionera od 70 godina..o cemu je moj problem?mozete li mi pomoci?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Zasto su mi hormoni tako slabi

Post od Slavko_slavko »

a jel si mislio na to da te je onda drmao pubertet a da je sada malo popustio?mozda je to uzrok...
Odgovori