Kada povucem kozicu penisa, ona normalno stoji, ali se i na najmanji dodir vraca preko penisa, tako je i u erekciji. Znaci nije problem fimoze, kozica bez problema prolazi, samo kao da imam vishak kozice. Imache nikakvih drugih problema nemam, duzina penisa mi je prosecna, 17-18cm i sve sexualne funkcije normalno obavljam, osim toga sto mi zbog ovog problema smeta kondom. Tj. tokom seksa malo, po malo kozica ga povlaci na dole i on dolazi do glave penisa.
Ima li pomoci u vidu nekog hiruskog zahvata.
Unapred hvala.
Ima li pomoci???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Ima li pomoci???
Ima pomoci,hiruski zahvat se naziva circumcizija ili ti obrezivanje,vise informacija na lepljivoj temi o fimozi,mada zbog tako neke sitnice ici pod noz hmmm....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm
Hvala...
Nije bas sitnica, ne znas kako je tesko ubediti devojku na sex bez kondoma, pogotovo one na jedno vece...
Nije bas sitnica, ne znas kako je tesko ubediti devojku na sex bez kondoma, pogotovo one na jedno vece...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najverovatnije da nije u pitanju fimoza nego kratak frenulum,zato umesto teme o cirkumciziji,pogledaj temu o kratkom frenulumu !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
to bez kondoma ne treba ni da pokusavas! kondom koristi uvek, OBAVEZNO, pogotovo ako je za jedno vece!!! cuvaj svoje zdravlje, a i zdravlje drugih!!!Goran990ks napisao:Hvala...
problem moze da bude kratak frenulum, ili jednostavno imas viska kozice pa se zato vraca...idi na pregled kod urologa, ako imas kratak frenulum moze se uraditi frenulotomija...a ako je samo do viska kozice mozes po svojoj zelji da obavis i cirkumciziju, ali ako ti ne smeta previse, uzivaj u tome sto imas...