Opet ista prica

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Opet ista prica

Post od Ivanna Kraljica »

Ja sam ponovo pala,al sada sam se udarila u desnu nogu i boli me,ne puno,ali boli.........ima otoka.Mogu da pomeram i da pesacim,al me boli ako puno preopteretim nogu......takodje sam tu skinula kozu tako da sad imam ranu i ne znam da li i sta smem da privijam tu,znam da nijednu mast ne smem.......Nisam isla kod lekara,mislim da nema preloma,vec d aje samo od jacine udarca oteceno i da je neki misic ili ligament povredjen........

Moze li neko da mi da neki savet sta da radim da bih se sto pre izlecila.....................

Hvala unapred.........
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Re: Opet ista prica

hOCE LI MI NEKO ODGOVORITI??????????
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Stvarno mislim da nije u redu da se ljutite sto Vam niko nije odgovorio za sat i po (cini mi se da server pokazuje toliki vremenski razmak izmedju dva posta).
Sto se tice povrede, mislim da bi ipak bilo dobro da se javite lekaru, kako da bi se odredila vrsta povrede, tako i da bi se rana zbrinula.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

mma ne ljutim se ja uopste,nego mi je istekao internet,pa sam mislisla da dobijem odgovor do kraja veceri,al nema veze uplatila sam malopre...
a sto se tice lekara,ja odem i oni ence da me pogledaju,a nedaju uput za snimanje jer nije proslo sest meseci od poslednjeg snimanja.....mozete li vi nesto da mi predlozite????
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Za resavanje rane nije potreban uput za rentgen. Sto se tice rentgenskog snimanja, koliko se secam, svojevremeno je bila u pitanju povreda sake, a sada je u pitanju povreda noge pa ne vidim zasto snimanje ne bi bilo dozvoljeno. Bilo kako bilo, potreban je pregled lekara, pa ce se tek na osnovu pregleda proceniti postoji li potreba za rentgenskim sanimanjem.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

MA RANE SU SE ZAKORELE,SAMO SU OSTALE TACKE MALE......MENI TREBA SAVET KAKO DA ME MANJE BOLIIMA BLAGOG OTOKA,I BOLI ME PRI POMERANJU,A MOGU NORMALNO DA SE KRECEM,MADA IMAM MOMENTE KADA ME ZABOLI.............................MOZETE LI NESTO DA MI PREPORUCITE,A DA TO NIJE ODLAZAK KOD LEKARA,JER CU ICI BEZVEZE,NECE ME NI POGLEDATI,ZAVICE I RECI NIJE TI NISTA KONTROLA ZA 7 DANA,A POSLE 7 DANA SKINUTI ZAVOJ I RECI NIJE TI NISTA,KONTOROLA PO POTREBI,A I NE MOGU KOD LEKARA JER SAM PRVA U SKOLI..........

MOZETE LI VI DA MI POMOGNETE ILI NE???
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Najverovatnije je da nije nista ozbiljno, cim kazete da mozete normalno da se krecete. S druge strane, da nemate tegobe, ne biste se ovde ni javljali; zato mislim da nije pametno da dajem savet koji se bazira samo na opisu tegoba jer je vrlo moguce da nesto bitno bude propusteno i zbog toga predlazem da odete lekaru, sto se Vama ne svidja kao ideja.
Nije mi sasvim jasno kakve veze sa svime time ima sto ste prvi u skoli jer je skola pocela danas pa ne verujem da cete nesto bitno izgubiti ako odete na pregled.
Sve zajedno uzevsi, ni vama ni bilo kome drugom ne mogu putem interneta da postavim dijagnozu i odredim terapiju samo na osnovu tekstova. Uvek se ogranicavam na okvirni savet.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

pa recicu vam iskreno sta je najveci problem.............to je neozbiljnost lekara koji rade kod nas.....znam jer zbog ruke sam isla tri meseca po lekarima,te nije nista,pa ovo je nesto moze zavoj,pa nije nista,pa ovo je prelom,pa ima nesto al ne znam sta je,pa mozda je bilo preloma ili je istegnut misic,i tako sam stigla do digitalnog skenera i potvrdilo se da ej sada sve u redu...........a gde vi radite????
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Narednih mesec dana sam na odmoru
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

ma necu ja da dodjem,nego samo pitam gde radite.........a noga,malo ziga jos,al prestaje.....
Odgovori