Izrazena vena na telu penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Limanac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Izrazena vena na telu penisa

Post od Limanac »

Na telu penisa mi od rodjenja stoji izuzetno izrazena vena. Nije izrazena celom duzinom, vec samo na jednom mestu, odprilike 1x0.5cm, prosto ne moze da se ne primeti. Na tom mestu gde je ispucenje oseca se pod prstima neko zadebljanje, kao da stoji neka kuglica u veni, izgleda kao da je vena vezana u cvor. Stoji i tokom erekcije, i van nje, i pocinje mnogo da me nervira jer moram svima da se pravdam sta je to i da objasnjavam da to nije nikakva bolest. Interesuje me da li bi ovo trebalo da me brine, da li moze doci do nekih komplikacija, ili je to jednostavno tako i treba tako da ostane.
Miki89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am

Re: Izrazena vena na telu penisa

Post od Miki89 »

Najbolje da odes kod urologa!Ipak je on strucnjak i moze najbolje da ti pomogne..a i kome svima se pravdas?:D nije to deo tela koji je izlozen pogledima..
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Da,moras da odes na pregled kako bi se ta kvrzica pregledala,ne moze ovako samo na osnovu opisa.
U medjuvremenu,mozes da ga ukrasis po zelji gledalaca,cvetici za devojcice,avioncici za decake i da se ne brines sta ce ko reci :lol:

(izvini,ali prilika je bila fantasticna) :lol:
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Limanac
Stalni član
Stalni  član

Post od Limanac »

Vragolasta Amfibija napisao:(izvini,ali prilika je bila fantasticna) :lol:
Ne moras da mi se izvinjavas, ja sam kriv sto sam onako napisao, i treba da me zezate kada ne razmisljam sta pisem :x .

Kada sam rekao ''svima da se pravdam'', mislio sam na devojke (do sada je bilo njih 5), a i drugovima sa treninga jer se tusiram nakon treninga pa ne moze da se ne primeti.

Hvala na savetu, otici cu do urologa pa cu videti, i onako trebam da idem zbog frenuluma, a sada cu konacno naci vremena jer sam polozio ispit zbog koga nisam stigao ranije da idem.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

posto si naveo da je promena malih dimenzija, to sigurno nije nesto sto ce drugari uspeti da primete, sem ako se bas detaljno ne upilje u njega, hehe, zato nema potrebe da brines zbog toga...ne primete drugi na nama bas sve sto mi mislimo da vide i sto nas bespotrebno brine...posto ces vec ici zbog frenuluma, eto prilike da vidis o cemu se radi...
Limanac
Stalni član
Stalni  član

Post od Limanac »

Ma vidi se, jer je veliko ispupcenje, a i s prednje strane je. Sigurno ja to nikome ne pokazujem nego me ljudi sami pitaju, a i ne brinem se oko toga, lepo objasnim o cemu se radi i gotovo, ko hoce da razume razume ce, ko nece ja sta da mu radim.
Odgovori