Crvenilo i Crvene Tacke oko godinu dana Molim odgovor Vragol

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Macor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 26, 2009 2:53 pm

Crvenilo i Crvene Tacke oko godinu dana Molim odgovor Vragol

Post od Macor »

MOLIM ZA POMOC Vragolasta Amfibija!!!!!!

Ovako bice ovo podugacak clanak...;)
Sa devojkom sam u monogamnoj vezi vec 2godine i 7 meseci...i ona je meni prva i ja sam njoj prvi
Pocelo je pre skoro godinu dana,ne secam se tacno da li posle odnosa sa devojkom ili posle mastrubiranja,ali pojavilo mi se crvenilo i crvene tacke po glavicu,svrbelo me je i nije peckalo koliko se secam!U pocetku nisam obracao paznju na to javljalo se i brzo prolazilo..otprilike kad se pogorsa mi prestanemo sa odnosima na jedno nedelju dana dok se ne izgubi i onda nastavimo ali opet se javljalo...i tako par meseci sve sam mislio izgubice se to je mozda zbog iritacije...posto sam dosta mastrubirao i posle mastrubiranja mi je izlazilo ,cinimi se vise nego posle odnosa sa devojkom! I odem ja na net i nadjem neke neke stvari i vidim da posledice mogu biti ozbiljne,lekar opste prakse me uputi kod dermatologa i on mi prepise Elocom mast 7-8 dana terapije 2 puta dnevno i bez odnosa!Ta mast mi je malo pomogla, samo mi je crvenilo i crv tacke prolazilo malo brze,nakon 7 dana mi se sve povuklo i vodili smo ljubaav normalno nekih 10ak dana i onda opet,i kako sam mislio da je proslo ono mi se opet vracalo i ja sam mazao...i onda sam opet ostisao kod dermatologa i on me je uputio u Dzordza Vasingtona u Bg- Gradski zavod za kozne i venericne bolesti
Tamo su mi izvadili bris 1 put i nisu nasli nikakve bakterije samo su mi leukociti bili povecani,mislim da su bili dosta povecani! Prepisana mi je krema Triderm!I kontrola za 7 dana na koju ja nisam otisao kad sam budala!
krema mi je pomagala odlicno,kako je namazem u roku od 1 dana i manje mi je sve prolazilo ,ali sam primetio ne sada vec i ranije da mi prilikom erekcije glavic(ne znam strucni naziv)crveni da pocrveni kao da sam ga obojio u crveno,i nakon odnosa mi je veoma crven.I tako stalno nakon odnosa ja namazem i on bude ok,ali sam pikmetio da mi posle mastrubiranja ma makar to i bilo 5 sekundi da mi se javljalo crvenilo i svrab i crv tacke u toku dana!Triderm sam koristio ne savaki dan ali kad zatreba jer mi je pomagao i sve se gubilo nakon mazanja.
Poisto nisam bio kuci nisam otisao na kontrolu i koistio sam kremu triderm skoro 2 meseca i pre nekoliko dana odem ja opet i tamo mi kazu da nisam smeo da je mazem toliko dugo...i odem na 2 bris jer je doktorka sumljala na HLAMIDIJU.
REZULTATI BRISA:
BRIS GLANSA -spore candide nisu nadjene;
PREGLED URETALNOG SEKRETA-Malo plocastog epitela i leukocita
Terapija Gentamycin ung 2xdnevno i Uvin caj
E sad i ja sam se uplasio da nije hlamidija gledao sam simptome i od svega ja imam samo crvenilo i te tacke,mada mi se tacke ponekad i nisu javljale!
Trenutno stanje se poboljsava ali polako u 2 prosla dana mi se stanje malo poboljsalo imam jos uvek crvenilo i na glavicu i na kozici ispod, malo crv tacki i svrab koji es gubi polako..
Doktorka mi je rekla da nije hlamidija,sta mislite vi sta moze biti ovo,toliko dugo se patim sa ovim upadam u depresiju polako ne znam hocu li se izleciti..Taman kad se izgubi ono mi se vraca...ne znam vise sta da radim
PS: Devojka je isla na pregled ginekoloski i mislim da je i ona vadila bris i sve je bilo ok nista nisu nasli...
Molim za odgovor!
Hvala unapred!!!

vec sam ovo postavio u temi : CRVENE TACKICE NA PENISU !!!
ali sam napravio novu temu za svaki slucaj!!!
Molim za pomoc
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Crvenilo i Crvene Tacke oko godinu dana Molim odgovor Vragol

Post od Vragolasta Amfibija »

Nema potrebe da se brines ni tripujes jer tumor sigurno nije nikakav,infekcija takodje nije jer su ti brisevi sterilni.
Mozda nije lose da uradis bris na hlamidijuu nekoj drugoj laboratoriji cisto sigurnosti radi,znam da nije jevtino,ali se ponekad nalazi ne poklapaju.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori