Kako da naucim sina da zvace ?

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
No problem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 10:22 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Kako da naucim sina da zvace ?

Post od No problem »

Pozdrav svima, nova sam ovde.

Moj sin od godinu dana ima 6 zuba, i ne zvace jos uvek. Kad mu ponudim koru hleba, necka se, malo je lizne i vise ga ne interesuje. Kad mu dam plazmu, odgrize odmah pola keksa, i pocne da se davi, pa me je i strah da mu dajem keks.
Kad mu pravim hranu, uvek napravim tako da bude sa gromuljicama, ali on guta i guta. Zato voli da zvace igracke i varalicu :D .

Pokazivala sam mu kako da zvace, uzmem zalogaj pa otvorenih usta grickam i zvackam, on se tome smeje i gura prstice u moja usta, ali ne ponavlja to niti pokusava da zvace.

NE znam kako da ga naucim da zvace, problem mi je i sto zbog toga nemam veliki izbor hrane da mu ponudim, jer nece umeti da je savlada.

Posavetujte me, molim.

Hvala unapred.
Slika Slika
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Re: Kako da naucim sina da zvace ?

Post od dejan27 »

Kad smo mi bili pa neznam 6-7 meseci tako nekako ja sam mu dala bebi piskote to iako vise odgrize brzo se topi u ustima a ipak je dovoljno tvrdo do se nesmoci da boze da gricka! PS sretno sa zubekima :D
Odgovori