FIBERBRONHOSKOPIJA-MOLIM WAS ZA BRZ ODGOWOR!!!

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
smed.palanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:33 pm

FIBERBRONHOSKOPIJA-MOLIM WAS ZA BRZ ODGOWOR!!!

Post od smed.palanka »

POSLE CHETIRI MESECA TEMPERATURE,I NIZA NALAZA,KOJI NISU POKAZIWALI ZNACHAJNIJU DIJAGNOZU,UPUCEN SAM NA FIBERBRONHOSKOPIJU....JUTROS SAM DOBIO REZULTATE:MOLIMJ WAS AKO JE MOGUCE,RASTUMACHITE MI MALO JASNIJE OWAJ NALAZ...

MAKROSKOPSKI NALAZ:pet sitnih,milimetarskoh uzoraka tkiva,uzetih u celini u 1 kalup.

MIKROSKOPSKI NALAZ

DIJAGNOZA:

adenocarcinoma bronchogenes,solidni tip,G2
Analiza je radjena na WMA....recheno mi je da je u pitanju karcinom,ali u ponedeljak tek imam zakazan lekarski pregled za dalje....recite mi ,molim was,da li iz dijagnoze mozete wideti koliko je stwar ozbiljna...s'obzirom da sam ja laik.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za smederevska-palanka

Post od mislimsvojimmozgom »

za smederevska-palanka, odgovaram Ti istog casa kada procitah Tvoj post.

Histopatoloskim pregledom(pod mikroskopom)postavljena Ti je konacna dijagnoza ozbiljnog oboljenja pluca koje se najbolje leci(a mislim da ce tako biti kod tebe) operacijom.
Uradice Ti dopunska ispitivanja( ultra-zvuk trbuha , procena opsteg stanja, godine starosti i dr. sto bude potrebno) , Konzilijarno ce odluciti o lecenju.
Molim Te ako Ti predloze ( a mislim da hoce) operativno lecenje nemoj ga odlagati niti odbijati VEC PRIHVATI ODMAH.)Ovo Ti savetuje osoba koja nije laik).
Za pulmologiju i grudnu hirurgiju VMA mogu reci sve najbolje.
Od Boga Ti zdravlje . R.
Volela bih kada bi se javio/la.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
smed.palanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:33 pm

Post od smed.palanka »

zaborawih to da pomenem...imam gomilu nekih chworica na wratu,to mi se pojawilo u poslednjih mesec dana...sada posle fiberbronhoskopije,chini mi se kaoda su se ti chworici posastawljali i ta zadebljanja se sada shire ka ramenu...da li je itopropratna pojawa moje dijagnostivirane bolesti???U ponedeljak idem na WMA....nestrpljiw sam jako...ako neko moze,molim was,odgoworitemi...
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

Re: FIBERBRONHOSKOPIJA-MOLIM WAS ZA BRZ ODGOWOR!!!

Post od siki pardik »

ja bih volela da znam jeste li dobro sada?
Odgovori