Rast u visinu
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
summer_serenade
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 2:34 pm
Rast u visinu
Do koje godine covek raste u visinu? Ja imam 22 godine i visoka sam 178 ali mi se cini kao da jos rastem, a necuuuu
Ponekad osecam tup bol u nozi, uglavnom od kolena do stopala, a nekad i iznad kolena. Kratko traje... Ne znam sta bi to moglo biti? Jel moguc neki poremecaj hormona rasta ili tako nesto? Mislim da sam previsoka 
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Rast u visinu
Rast ti se zavrshio!
Bol koji si opisala sa tako malo rechi moze biti svasta ili nishta, promena obuce, nepravilno hodanje, vishak kilograma....
A 178 cm ne znam za koga je previsoko? Za patuljke sigurno jeste
uzivaj u tome sto imash idealnu visunu za zenski rod
i seti se da imash 22 godine i da ovakve misli i dileme ne treba da muche zrelu osobu koja ima 22 godine!
U krajnjem sluchaju obrati se psihologu, razgovor moze pomoci ako ipak mislish da si previsoka!
Bol koji si opisala sa tako malo rechi moze biti svasta ili nishta, promena obuce, nepravilno hodanje, vishak kilograma....
A 178 cm ne znam za koga je previsoko? Za patuljke sigurno jeste
uzivaj u tome sto imash idealnu visunu za zenski rod
U krajnjem sluchaju obrati se psihologu, razgovor moze pomoci ako ipak mislish da si previsoka!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.