U nedelju su poceli da me bole sinusi. Prvo sam pomislila da je samo obicna prehlada (posto me je stiskalo iznad ociju i imala sam temperaturu 37,2), ali jake glavobolje i bol na tom mestu traje evo vec 5 dana. Nos mi nije bas u pravom smislu reci zapusen, jedna nozdrva je sasvim ok ali druga se da tako kazem sama otvara i zatvara (sto boli kada se sama ocepi).Sekret iz nosa bas i nemam, ponekad izduvam, ali je pretezno nos suv.
Preksinoc su me bolele i vilice na toj strani (pomislila sam da nije mozda od nekog zuba, ali zubar misli da to nije slucaj - a i danas me opet muci samo glavobolja).
Bila sam kod lekara i dao mi je vise preventivno zbog odmora Azithromycin 500 mg (3 dana po 1 tableta). Danas sam popila drugu...moram reci za sad jos nikakvog poboljsanja.
Ako stanje ostane isto interesuje me da li ce let avionom biti problematican. Ako da, imate li neki savet sta da radim da manje boli?
Upala sinusa i let avionom
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Upala sinusa i let avionom
Jutros mi se ucinilo da upala jenjava. Manje me je bolela glava, a i mogla sam jednom il dvaput da izduvam nos. Po preporuci lekara pocela sam da pijem neki lek Sinupret forte koji se pije bas kod upale sinusa. Popila sam dve tablete a onda me je veceras zviznula takva migrena da nisam znala za sebe(bol nije dolazio samo iz pravca sinusa vec me je jako boleo i potiljak). Da li je to moze biti reakcija na lek?