Pre 2 nedelje sam izvrnuo zglob tokom sporta. Zglob se naduo i odmah sam primenio terapiju ledom, a kasnije i mirovanje. Nisam otisao kod doktora jer sam smatrao da je u pitanju istegnuce ligamenata, a ne bi mi bio prvi put da sam ih istegnuo. Vec 2-3 dana sam hodao uz manje poteskoce a nakon 5 dana bez problema. Od povrede je proslo skoro 3 nedelje medjutim i dalje ne mogu da se bavim sportom i zglob mi dosta krcka u poredjenju sa drugim neuporedivo vise. Bojim se da prilikom pada nisam slomio neku sitnu kost koaj je poremetila zglob, naime ne razumem se mnogo al ovo je prva stvar koju mogu da pretpostavim. Ono sto me najvise uznemiruje da me prilikom hodanja i trcanja uopste ne boli, a tokom sporta kad se ukljuce neki malo komplikovaniji i nagliji pokreti pocne da boli. Intersuje me kolika je mogucnost da sam imao prelom neke kosti a da to nisam znao? I sta je najbolje da radim dalje...
Hvala unapred na odgovoru.
uganuce zgloba
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: uganuce zgloba
Trebalo bi da posetis lekara i uradis snimak zgloba.Jer koliko sam upucena postoje i prikriveni prelomi.