OPADANJE KOSE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
OPADANJE KOSE
Zdravo, imam 22 godine i kosa mi je pochela opadati sa 19! Ishao sam kod dermatologa na pochetku cele situacije i on mi je rekao da je sve to ok, dao mi je neke kremice itd. Naravno da je opadanje kose nastavljeno! Koristio sam razne preparate za kosu i nishta, opadanje se dalje nastavilo! Jedino nisam probao Pilfud5%, pa me zanima da li neko ima neka iskustva sa njim? Takodje postoji problem sa peruti, koja se mestimicno gubi i vraca! Zaboravio sam da napomenem da mi je tata bez kose! Znam da je to nasledno i da je neizbezno, ali bih makar malo usporio sve to i povratio malo ako moze! Barem do tridesetih... Nadam se da tje mi neko odgovoriti na ovo! Shaljem i par slika, pa vi procenite sami! HVALA UNAPRED SVIMA!

Poslednja izmena od alkibijad u Sre Avg 19, 2009 5:30 pm, izmenjeno 4 puta ukupno.
Re: OPADANJE KOSE
Koristi Alpecin sampon doppel effect i losion to ti je protiv opadanja i peruti, nemoj minoxidil da koristis ima mnogo nis pojava...a razmisljaj o transplataciji kose * REKLAMA * metodom jer jedino ces tako za trajno i najefikasnije da resis problem, sve ostalo je cista glupost!!
Pozdrav
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am
Ja ne vidin nikakve slike!Jesi li ih uopće postavio.
Šta se tiće tvog problema potribno je odmah djelovat s preparatima koji su preporučeni za to,a usput nije loše ni prehranu prominit i unosit šta više vitamina.
Počmi štedit za implantaciju kose jer je to najbolje ,ali i najskuplje rješenje!Bitno je da u sljedećig 4-5 godina napraviš nešto s koson jer se u tom periodu očekuje lijek protiv čelavosti,naravno ako je vjrovati onome šta se priče..a istražuje se mnogo na ovom polju!
Stavi ponovno slike ako nije problem jer aj ni jednu ne mogu otvorit!
Šta se tiće tvog problema potribno je odmah djelovat s preparatima koji su preporučeni za to,a usput nije loše ni prehranu prominit i unosit šta više vitamina.
Počmi štedit za implantaciju kose jer je to najbolje ,ali i najskuplje rješenje!Bitno je da u sljedećig 4-5 godina napraviš nešto s koson jer se u tom periodu očekuje lijek protiv čelavosti,naravno ako je vjrovati onome šta se priče..a istražuje se mnogo na ovom polju!
Stavi ponovno slike ako nije problem jer aj ni jednu ne mogu otvorit!
E, vratio sam slike-nadam se da se vidi!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am
nema slika,bar koliko ja vidin!