Prekomerno Kasljanje

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dimushi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 19, 2009 3:01 am

Prekomerno Kasljanje

Post od dimushi »

Zdravo. Ja pišem zbog mog bratranca, koji ima 23 godina i puši cigarete puno vremena ama on ne puši ko drugi (koji spušiju po kutiju na dan)... on je spušijo uvijek tamo po 12 cigara na dan, ama 5 tijedana nazad je opet počeo da opusti i spušijo po 1-3 cigara na dan i sada je opustijo sve... još uvijek puno vremena non stop kašlja, non stop ima zamašeno grlo od gnoja, onaj gnoj sto ga imaju kadilci, ama on je uvijek imao jačog ko drugi i sada je samo loše, sada po cijeli dan samo kašlja, gnoj mu zablokira sve grlo, vrlo tiješko diše, i mene je molio da pitam ako ima koji sirup što bi mu prečistlo grlo, prečistilo onaj gnoj što ga ima non stop??? Cigareti niso več problem, opustijo je, ama me zanima ili ima sirup ili zdravilo što bi mu prečistilo onaj gnoj, pošto čovijek ne može da diše više... :(

Izvinite mi ako nisam dobro napiso ovo pošto ne znam dobro pričat ama potrudijo sam se po mojima najvišima močima. :D
Odgovori