Ne znam dal imam upalu pluca.....

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
muflon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 18, 2009 6:01 pm

Ne znam dal imam upalu pluca.....

Post od muflon »

Ovako ide prica:Imao sam temperaturu i kasljao sam.....Zatim kako bih skinuo temperaturu i ojacao imunitet pio sam Aspirin C sumeci.....Temperaturu sam skinuo za jedan dan(najvise je dosegla 38),medjutim kasalj jos uvek nije prestao.....To traje vec nedelju i po dana.....Danas sam otisao kod lekara i poslusala me je i rekla mi da pijem hemomycin do petka i da pijem flumucil....I sad to je sve ok samo mi nije rekla sta mi je.......Pa ako moze neko da mi pomogne....Inace imam jak imunitet i jednom u 5 godina sam bolestan.....I da napomenem imam 17 godina......
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Re: Ne znam dal imam upalu pluca.....

Post od Biljaa »

muflon napisao:Ovako ide prica:Imao sam temperaturu i kasljao sam.....Zatim kako bih skinuo temperaturu i ojacao imunitet pio sam Aspirin C sumeci.....Temperaturu sam skinuo za jedan dan(najvise je dosegla 38),medjutim kasalj jos uvek nije prestao.....To traje vec nedelju i po dana.....Danas sam otisao kod lekara i poslusala me je i rekla mi da pijem hemomycin do petka i da pijem flumucil....I sad to je sve ok samo mi nije rekla sta mi je.......Pa ako moze neko da mi pomogne....Inace imam jak imunitet i jednom u 5 godina sam bolestan.....I da napomenem imam 17 godina......
Ja nisam lekar al obavezno izvadi krv i reci da ti urade i CRP i sve ce ti biti jasno i pokazace se ako je upala.
Nazalost,imam iskustva sa tim.

Pozdrav i sretno
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
muflon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 18, 2009 6:01 pm

Re: Ne znam dal imam upalu pluca.....

Post od muflon »

Hvala......:D
Odgovori