Krajem jula vratio sam se sa mora, medjutim tada jos uvek nisam osecao nikakve tegobe. 7-8 dana kasnije isao sam na bazen 2 puta za redom, potapao glavu kao i svaki prosecni klinac (nisam ronio). Sutradan me je bolelo grlo, slinio sam (izvinite, ne znam strucni izraz), imao nisku temperaturu (37,3) i bio malaksao. Tih dana javio mi se i bol u desnom uhu. Par dana sam "ziveo" na brufenima i u utorak (11.8.) resio da odem u dispanzer. Doktor me je pregledao i izjavio da mi je usni kanal nadrazen, te mi kao terapiju dao da nosim nekakvu gazicu sa nekom mascu 3 dana. Prvi dan je prosao. Drugi, takodje. Uvece sam osetio bol kada zvacem. Sutradan nisam dobio gazicu, vec me je lekar pregledao i dao da pijem amoksicilin (panklav) 3 dana, 3 dnevno. Potom mi je doktorica isprala uho, doduse neuspesno, ili ja barem mislim da je neuspesno, jer sam jos uvek imao neprijatan osecaj zacepljenosti. Citav dan sam se vukao za usnu resicu i cistio stapicima kako bih otklonio osecaj, uspeo sam ali je bilo vrlo kratkorajno. Dakle, od cetvrtka pijem amoksicilin. Pio sam cetvrtak, petak, subota. (doduse ne bas redovno ,kasnio sam do 30min, jutros sam zakasnio citava 3 sata). Nastavio sam da pijem svojevoljno jos i danas. Ne osecam nikakvo olaksanje, uvo mi je jos uvek zacepljeno a i boli kada spavam. Danas sam osetio bol kao na pocetku u levom uhu. Dobio sam istu temperaturu.
Da li je neko imao slicno iskustvo? Sta da radim?
Molim Vas pomozite mi! Ocajan sam