Kožna klinika na Slaviji?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Tanja79sd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 13, 2009 10:29 pm

Kožna klinika na Slaviji?

Post od Tanja79sd »

Koja je to dobra kozna klinika na Slaviji? Nisam iz Beograda pa slabo poznajem taj kraj.
Imam devojcicu od 20 meseci i primetila sam joj na stomaku belu fleku, u nasoj Smederevskoj bolnici (inace je to prava katastrofa od bolnice) kazu da nije vitiligo, a sta je, naravno nemaju pojma!
Davali su nam raznorazne kreme, onako napamet. Sad preuzimam stvar u svoje ruke, pa zato molim za pomoc.
Cula sam da negde na Slavije postoji jako dobra kozna klinika, pa ako neko zna koja je u pitanju neka mi napise!
Ili ako je neko imao slicno iskustvo, volela bih da ga cujem.
anonimnaizbg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm

Re: Kožna klinika na Slaviji?

Post od anonimnaizbg »

ima experto credite , Deligradska 24
Tanja79sd
Novi član
Novi član

Post od Tanja79sd »

anonimnaizbg,hvala ti puno. :D
Mislim da je to klinika koju sam trazila.
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Macher »

to nije klinika nego ordinacija i nije bas neka..bolje da odes na Dermatovenerolosku kliniku u Okviru Klinickog centra Srbije..a koja je takodje u blizini..
Tanja79sd
Novi član
Novi član

Post od Tanja79sd »

Onda ne dolazi u obzir ta ordinacija na Slaviji. Samo proverene klinike i lekari.
Pozvacu klinicki centar, hvala ti za predlog!
Znate li kakvi su kozni lekari na Institutu za majku i dete?
Ranije smo isli u ORL ambulantu pri Inst.za majku i dete i prezadovoljna sam njihovim lekarima. Dete mi je malo i u kratkom roku su nam resili problem.
Zato razmisljam da li da opet odemo tamo kod dermatovenerologa???
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Macher »

Dobro je sto ste odustali od te ordinacije..ako je dete malo onda mogu i dermatolozi sa Instituta..po meni vam je najbolje za dete da odetet u Klinicki centar kod profesora Nikolica, utorkom radi ambulantu, on je najcenjeniji i najbolji u pedijatrijskoj dermatologiji. Sestra mi studira medicinu i hoce bas dermatologiju pa ti sve pricam iz prve ruke..
Tanja79sd
Novi član
Novi član

Post od Tanja79sd »

Jao super, hvala ti na ovim informacijama. Znaci puno kad o radu lekara dobijes neku lepu rec.
Toliko smo lekara obisli u Smederevu i svako daje svoju dijagnozu, a da su se bar dve poklopile!
Svi bi da lece a nisu sigurni sta joj lece, shvatila sam ja da bi oni da eksperimentisu na mom detetu, e pa nece moci!
Odgovori