Koja je to dobra kozna klinika na Slaviji? Nisam iz Beograda pa slabo poznajem taj kraj.
Imam devojcicu od 20 meseci i primetila sam joj na stomaku belu fleku, u nasoj Smederevskoj bolnici (inace je to prava katastrofa od bolnice) kazu da nije vitiligo, a sta je, naravno nemaju pojma!
Davali su nam raznorazne kreme, onako napamet. Sad preuzimam stvar u svoje ruke, pa zato molim za pomoc.
Cula sam da negde na Slavije postoji jako dobra kozna klinika, pa ako neko zna koja je u pitanju neka mi napise!
Ili ako je neko imao slicno iskustvo, volela bih da ga cujem.
Kožna klinika na Slaviji?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm
Re: Kožna klinika na Slaviji?
ima experto credite , Deligradska 24
anonimnaizbg,hvala ti puno.
Mislim da je to klinika koju sam trazila.

Mislim da je to klinika koju sam trazila.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
to nije klinika nego ordinacija i nije bas neka..bolje da odes na Dermatovenerolosku kliniku u Okviru Klinickog centra Srbije..a koja je takodje u blizini..
Onda ne dolazi u obzir ta ordinacija na Slaviji. Samo proverene klinike i lekari.
Pozvacu klinicki centar, hvala ti za predlog!
Znate li kakvi su kozni lekari na Institutu za majku i dete?
Ranije smo isli u ORL ambulantu pri Inst.za majku i dete i prezadovoljna sam njihovim lekarima. Dete mi je malo i u kratkom roku su nam resili problem.
Zato razmisljam da li da opet odemo tamo kod dermatovenerologa???
Pozvacu klinicki centar, hvala ti za predlog!
Znate li kakvi su kozni lekari na Institutu za majku i dete?
Ranije smo isli u ORL ambulantu pri Inst.za majku i dete i prezadovoljna sam njihovim lekarima. Dete mi je malo i u kratkom roku su nam resili problem.
Zato razmisljam da li da opet odemo tamo kod dermatovenerologa???
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro je sto ste odustali od te ordinacije..ako je dete malo onda mogu i dermatolozi sa Instituta..po meni vam je najbolje za dete da odetet u Klinicki centar kod profesora Nikolica, utorkom radi ambulantu, on je najcenjeniji i najbolji u pedijatrijskoj dermatologiji. Sestra mi studira medicinu i hoce bas dermatologiju pa ti sve pricam iz prve ruke..
Jao super, hvala ti na ovim informacijama. Znaci puno kad o radu lekara dobijes neku lepu rec.
Toliko smo lekara obisli u Smederevu i svako daje svoju dijagnozu, a da su se bar dve poklopile!
Svi bi da lece a nisu sigurni sta joj lece, shvatila sam ja da bi oni da eksperimentisu na mom detetu, e pa nece moci!
Toliko smo lekara obisli u Smederevu i svako daje svoju dijagnozu, a da su se bar dve poklopile!
Svi bi da lece a nisu sigurni sta joj lece, shvatila sam ja da bi oni da eksperimentisu na mom detetu, e pa nece moci!