PROBLEM
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 13, 2009 8:32 pm
PROBLEM
Ovako, imam 18 god. Imam devojku sa kojom sam u stalnoj vezi i resili smo da nasu vezu "prebacimo" na veci nivo. medjutim dogodilo mi se to da nisam mogao da dozivim erekciju. Posle nekoliko dana smo pokusali ponovo i ista stvar. Ne znam zbog cega mi se ovo desava, ali znam da sam drugi put samo razmiljao da li ce se ponoviti "ono" ili ce sve biti ok. Nije mi jasno sto mi se ovo desava kad znam da sam ranije dozivljavao erekciju samo dok se ljubimo.. Neko nek pomogne, hvala unapred?
Re: PROBLEM
Najverovatnije zbog straha, opusti se nemoj razmisljati o tome i ako treba sacekajte jos. To ti prvi put?
I najbolje da ne planirate, kad se desi desi se.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 13, 2009 8:32 pm
Pera90ns napisao:Najverovatnije zbog straha, opusti se nemoj razmisljati o tome i ako treba sacekajte jos. To ti prvi put?
Nije mi prvi,imao sam pre toga jednom. Nzm , daj Boze da si u pravu, stvarno mi je veliki bedak. Razmiljao sam da uzmem viagru?! Ako je strah, da ga razbijem. Citao sam da je to normalno i da se svima desava, ali meni 2x za redom. Skroz je fuj, ja se ubedacim ,zatim i ona se razocara.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
mlad si ti za viagru to ti se sve desava zbog psihe...moras sam uticati na to,jer je izlecenje svake bolesti u sugestiji,dakle pokusaj da sam to resis a ako ne ide,onda ne znam...
Trebali ste da napravite veci razmak, bas zbog prvog ne uspeha, da ti se ohladi glava, sada sacekajte malo, ako treba i malo vise, pa lagano.emotivno_razoren napisao:Pera90ns napisao:Najverovatnije zbog straha, opusti se nemoj razmisljati o tome i ako treba sacekajte jos. To ti prvi put?
Nije mi prvi,imao sam pre toga jednom. Nzm , daj Boze da si u pravu, stvarno mi je veliki bedak. Razmiljao sam da uzmem viagru?! Ako je strah, da ga razbijem. Citao sam da je to normalno i da se svima desava, ali meni 2x za redom. Skroz je fuj, ja se ubedacim ,zatim i ona se razocara.
A vijagru nemoj, kao sto kaze Slavko, jos si mlad.