Od tada zivim u stahu i zestokim tripovima.. Citao sam po internetu da se prvi simptomi javljaju posle 2-3 nedelje i onda tek za 10 godina zato sam obratio paznju necu li ih osjetiti.
Do sada :
1.Nikad nisam imao temperaturu
2.Nisam imao proliv
3.Nemam otezene zlijezde na vratu i ispod pazduha
4.Nisam imao ni prehladu od tada
E jedino sto mi je cudno
1.Smoren sam nenormalno,sve mi je dosadno (valjda sto mislim po cio dan o tome)
2.U poslednje dane cesto zna da mi se pomuti u glavi na milisekundi (kao padanje u nesvjest) - to pripisujem ovo najgrdjem suncu u godini
......................................................................................................
Djevojka koristi drogu SPYD , pa da vas pitam da li je za tu drogu potrebna igla?
RAzgovarao sam iskreno sa mojim drugom koji je doktor u KBC-u i on kaze da se testiram ali da ne brinem jer su sanse zaista male. Jer:
1.Nisi siguran da ona ima HIV
2.Pretpostavlja da ona nema otvorenih rana u vagini i procenat da se sa zene na muskarca prenese HIV je 10-15% za jedno vece.Dok se sa muskarca na zenu prenese sigurno u nekih 85-90% slucajeva.
3.Koristio sam kondom koji je kakva takva zastita.
4.HIV je uglavnom bolest homoseksualaca i muskaraca koji ih prenose na zenu (i treba da mi vjerujem)
Da li to on mene nagovara da se testiram ili ne ,stvarno ne znam, ali i ja shvatam da su sanse da sam dobio HIV minimalne.A nemam hrabrosti da se testiram jer ako bude pozitivan idem pravo u kanjon,a zelim jos da zivim