Povreda ili SPB (STD)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Kixx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 09, 2009 7:54 pm

Povreda ili SPB (STD)

Post od Kixx »

Ovako , da vam malo pojasnim situaciju , posto sam imao seksualne odnose sa devojkom , posle 4. puta tog dana ( znam da preterujem , al nismo se videli 2 nedelje) krenuo je penis da boli. Time , sam ja odma posle odnosa pregledao penis za bilo cime sto ne lici normalno. I primetio sam da ima neka, cvorugica tamo velicine 1 cm ili tako nesto. Nalazi se u unutrasnjoj kozici. Gledajuci to , primetio sam da je malo zuckasto ( ne zuto vec boja koze , samo zuckastija) u sredini. Sada , pomislio sam da je oderotina , ali nisam siguran. Zatim sam probao da testiram malo sa hidrogen-peroksidom , ako nista da dezinfikujem to , i primetih da penusa kao kod rane... Sada to se desilo juce uvece , a evo vec ceo dan visim po stranim i nasim forumima ne bi li nasao nesto slicno... Posto nisam trenutno u mogucnosti da idem kod urinologa naredne 2 nedelje , pitao bih vas za savet , bilo sta... Mislim moguce da nije nista , ali ako jeste zeleo bih da ukoliko ista mogu da uradim da usporim poboljsam situaciju.

Unapred zahvalan

Ako treba dodanta informacija u vezi ovoga , slobodno pitajte!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

najverovatnije se iziritirala koza, ili bolje reci poderala :wink: , sad se malo postedi seksualnih odnosa dok to ne prodje, pazi na higijenu...
ako vidis da se to ne povlaci brzo, javi se lekaru, da se ne podkrade neka infekcija...
i urolog, ne urinolog :wink:
Odgovori