Rastezanje frenuluma
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Rastezanje frenuluma
Zdravo! Imam mali frenulum ali ne zelim da idem na operaciju..Cuo sam da postoje razne vezbe za stretching ali ne mogu da ih nadjem! Da li znate neke vezbe za rastezanje frenuluma?? Kako da ih radim? Koliko cesto? POZDRAV I HVALA!
to razvlacenje i nije bas efikasno...mozes da pokusas sam da ga rastezes, ali u svakom slucaju najbolje resenje je operacija, ili bolje reci ta mala intervencija, frenulotomija...nemas zaista cega da se plasis, vrlo jednostavna procedura, u lokalnoj anesteziji, za par minuta, ne uspavljuju te, samo se recne taj frenulum i to je to...bolje se resi toga da bi moga potpuno da uzivas...probaj koliko ces uspeti sa razvlacenjem, ako vidis da nema pomaka onda pravac urologu, i samo hrabro! 

vezbaj
, kad svlacis kozicu vuci prema dole, rastezi taj deo, samo nemoj bas da preteras u tome jer moze da pukne, sto zapravo jeste problem i kod seksa sa kratkim frenulumom...ako se prenategne - pukne, a taj deo i iz male pukotine moze jako da krvari...sam proceni jacinu da ga istezes, a da ne dodje do pucanja...
mada kao sto rekoh, uspeh razvlacenja samog frenuluma nije bas tako veliki, pa ako ne pomogne vezbica onda bolje da se recne...da ne bi nekom prilikom sam pukao i to kad najmanje treba...

mada kao sto rekoh, uspeh razvlacenja samog frenuluma nije bas tako veliki, pa ako ne pomogne vezbica onda bolje da se recne...da ne bi nekom prilikom sam pukao i to kad najmanje treba...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5